LIEDEKERKE - Massale belangstelling voor nieuwe editie van start To Run

C21

LIEDEKERKE - Massale belangstelling voor nieuwe editie van start To Run

2018-03-26_de_18e_editie_start_to_run___6_a
 
2018-03-26_de_18e_editie_start_to_run___12_a
 
2018-03-26_de_18e_editie_start_to_run___19_a
 
2018-03-26_de_18e_editie_start_to_run___32_a
 

Maandag was het zover. De gemeente Liedekerke, in samenwerking met Liekerk Jogging, organiseerde loop-initiaties: Start To Run is aan haar 18e editie toe en met succes want men telde niet minder dan 200 deelnemers voor de eerste dag. Lopen voor beginners, jong en oud. Wie heeft er zin om na de winter zijn stramme spieren opnieuw soepel te maken?

 

Dit is het moment om uw goede voornemens in daden om te zetten. Trek uw sportschoenen aan en doe met ons mee. In groep is het veel toffer dan wanneer je alleen bent. De trainingen worden gegeven door ervaren lopers van Liekerk Jogging Team.

 

Lopen voor beginners, jong en oud. Wie heeft er zin om na de winter zijn stramme spieren opnieuw soepel te maken? Dit is het moment om uw goede voornemens in daden om te zetten. Trek uw sportschoenen aan en doe met ons mee. In groep is het veel toffer dan wanneer je alleen bent. De trainingen worden gegeven door ervaren lopers van Liekerk Jogging Team. De lessenreeks begint vanaf nul, iedereen kan dus deelnemen. Het is de bedoeling om na 3 maanden één grote ronde van 5 km te lopen in Liedekerkebos. Joggen is één van de beste manieren om te ontspannen.

 

Dertig minuten lopen doet wonderen tegen alle mogelijke vormen van stress. Joggen is een prima onderdeel van een afslankingsprogramma of een dieet. Er zijn weinig activiteiten die sneller of meer calorieën verbranden dan lopen. Veel diëtisten raden hun patiënten aan om te gaan joggen als aanvulling op hun dieet.

 

Voor meer informatie: www.liedekerke.be

 

P.S. Er is ook een "Start to Run" voor "gevorderden". De bedoeling is om "regelmatige" joggers te begeleiden, op te bouwen van een afstand van 4 à 5 km naar 10 km.

 

Info: www.liekerkjogging.be of sport@liedekerke.be.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief