CD&V-plus LIEDEKERKE maakt drie nieuwe namen bekend voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

C21

CD&V-plus LIEDEKERKE maakt drie nieuwe namen bekend voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

2018-04-12_eddy_van_den_borre____steven_van_linthout_lijstreken
 
2018-04-12__els_wets___1_
2018-04-12_ingrid_vandenbroeck__2_
 

CD&V-plus zet zijn sterke vernieuwing verder en maakt de volgende namen bekend die de lijst zullen vertegenwoordigen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen om 14 oktober.

 

Els Wets (44 jaar) is een commercieel en gedreven persoonlijkheid. Els is reeds 20 jaar professioneel actief in de ICT-wereld en is in Liedekerke vooral gekend als de oprichtster van de kinderkledingwinkel “Vedette & Kastaar”.

 

Ingrid Vandenbroeck (36 jaar) is woonachtig in én verknocht aan Liedekerke sinds 2007. In het dagelijkse leven is zij accountmanager bij een content en marketing bureau. In haar vrije tijd is Ingrid voorzitster van de ouderraad van VK Liedekerke en is zij in deze club tevens vrijwilliger en sportverzorger in opleiding.

 

Eddy Van den Borre (62 jaar) is een geboren en getogen Liedekerkenaar die beroepshalve risk manager bij AG-Insurance is en in zijn vrije tijd fietst langsheen Vlaamse wegen met de plaatselijke wielervereniging “Brothers In Sweat”. Eddy heeft van nature een positieve ingesteldheid en wil zich ten volle inzetten voor het dorp waar zijn hart aan toebehoort. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief