Dansgroep Helicon schitterde met Helicon On Stage IX

Dansgroep Helicon schitterde met Helicon On Stage IX

Ternat_dansgroep_helicon_on_stage_
Dansgroep Helicon schitterde met Helicon On Stage IX Foto © Jacky Delcour
 

 Dansgroep Helicon stond dit weekend op de planken in cc De ploter met liefst 140 dansers. Van klein naar groot ...vanaf 4 jaar tot 65 jaar.

De dansgroep bestaat dit jaar 20 jaar.. en 20 jaar geleden was hun motto " Dansen moet plezant zijn" ..en weet je wat? Dat is nog steeds hetzelfde doel en dat blijven ze elke dag na streven!
Helicon On Stage IX... De Kracht achter dit concept is Lieve Asselman ...Het brein achter alles..  Het concept bedenken..de kledij...alles... Natuurlijk kan ze dit niet alleen ...een heel team staat staat achter haar met dezelfde ingesteldheid! En dat is onze trots! 
Helicon On Stage IX " De dagen van de week " Elke dag gelinkt aan een planeet die zo verder met een god werd gekoppeld enz... Het was een prachtige show! 
Maar wat maakt alles nog specialer? Generaties stonden op het podium... Mama en dochter... Mama en dochter en kleindochter... tweelingen... zusjes en nichtjes... 
En ook een speciaal iemand .. Katrijn Asselman geboren met het Williams Beuren Syndroom en toch stond ze te stralen op het grote podium van cc de Ploter. 
Dansgroep Helicon begonnen als 1 grote familie is dat na 20 jaar nog steeds, en dat was dit weekend  meer dan duidelijk! Wij hopen nog meer te zien van deze dansschool!
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2018
Marc Sluys
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 03 sep 2019
Jacky Delcour | 17 aug 2019
Jacky Delcour | 12 aug 2019

archief