Trefmoment Beweging.net LIEDEKERKE

C21

Trefmoment Beweging.net LIEDEKERKE

2018-04-27__bouw_mee_aan_liedekerke__2_a
 
2018-04-27__bouw_mee_aan_liedekerke__5_a
 
2018-04-27__bouw_mee_aan_liedekerke__11_a
 
2018-04-27__bouw_mee_aan_liedekerke__20_a
 

Begin dit jaar organiseerden de Liedekerkse verenigingen KVG, KVG, CM, ACV, Okra, Pasar, Samana en Femma i.s.m. Beweging.net Liedekerke een enquête onder haar leden n.a.v. de gemeenteraadsverkiezingen. 

 

Op donderdag 26 april werden de leden uitgenodigd op het Trefmoment waar Dorette Heymans terugblikte op een mooie politieke carrière, eerst als gemeenteraadslid en later als schepen van welzijn, gezin, senioren, personeel.... met heel wat verwezenlijkingen op haar palmares.

 

Anja De Greve, lid van KVG en werkzaam op de integratiedienst gaf wat meer uitleg over de projecten 'toegankelijke gemeente' en de praatgroep voor anderstalige vrouwen. 

 

Vervolgens werden een aantal leden tot burgemeester benoemd en mochten zij hun prioriteit voor Liedekerke 2019-2024 verdedigen.

 

Ann Van Langenhof, voorzitter Beweging.net Liedekerke deed een oproep naar het toekomstige gemeentebestuur om meer samen te werken met de verenigingen, zeker om het toekomstig lokaal sociaal beleid uit te stippelen. 

 

De avond werd beëindigd met een hapje en een drankje. Uit de enquêtes en tussenkomsten op het Trefmoment zal een memorandum worden opgesteld om te overhandigen aan het gemeentebestuur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief