LIEDEKERKE - De campagne "Jouw gemeente, toegankelijke gemeente? Samen werken we eraan”

C21

LIEDEKERKE - De campagne "Jouw gemeente, toegankelijke gemeente? Samen werken we eraan”

2018-05-03_jouw_gemeente_toegankelijke__1_a
 
2018-05-03_jouw_gemeente_toegankelijke__2_a
 
2018-05-03_jouw_gemeente_toegankelijke__8_a
 

De gemeente Liedekerke heeft het engagement aangegaan met de provincie Vlaams-Brabant om gedurende één jaar lang te werken aan meer toegankelijkheid.

 

De campagne "Jouw gemeente, toegankelijke gemeente? Samen werken we eraan!" loopt gedurende een jaar: van 1 juni 2017 tot 1 juni 2018.

 

Tijdens deze campagne wordt een 10-puntenprogramma overlopen wat uiteindelijk moet resulteren in een verhoogde toegankelijkheid voor personen met een beperking. Focus van dit project ligt vooral op de bereikbaarheid, betreedbaarheid, bruikbaarheid en begrijpbaarheid van een omgeving.

 

Eén van de punten is het organiseren van een knelpuntwandeling om zo veel mogelijk ‘problemen’ die personen met een beperking/handicap ondervinden in kaart te brengen. 

 

Deze wandeling werd georganiseerd samen met de mensen van De Valier. Samen met hen werd het traject van de wandeling beoordeeld. De bevindingen zullen meegenomen worden naar toekomstige projecten. Wat meteen kan verholpen worden zal uiteraard direct aangepakt worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief