LIEDEKERKE - Als het kriebelt moet je Krolfen

C21

LIEDEKERKE - Als het kriebelt moet je Krolfen

Likertse_parkkrolfers__12_a
 
Likertse_parkkrolfers__15_a
 
Likertse_parkkrolfers__16_a
 
Likertse_parkkrolfers__25_a
 

Onder een stralende zon, hielden de Liedekerkse Parkkrolfers zaterdag een initiatie-dag in het Warandepark, waar iedereen kennis kon maken met krolf!

 

Krolf is een sport, overgewaaid uit de Scandinavische landen, die daar op veel bijval kan rekenen. Ook in ons land kent deze sport een grote opmars en is het zeer in trek bij jong én oud.

 

Krolf is een kruising van golf en cricquet, waarbij men in kleine groepjes een bal, met een hamer, in een hole probeert te slaan.


Per hole wordt genoteerd in hoeveel slagen een speler weet te putten. Wie over alle holes het minst aantal slagen nodig heeft, is de winnaar van het spel.


In het Warandepark konden geïnteresseerden dan ook naar hartenlust een balletje mee slaan en tegelijk hun stappen registreren voor de "10.000 Stappenclash", waar onze krolfers met volle overgave aan meedoen.


Voor de hongerigen hadden de Parkkrolfers heerlijke smoutebollen voorzien, die zij verkochten ten voordele van BEDNET, een organisatie die ervoor zorgt dat zieke kinderen van thuis uit onderwijs kunnen volgen.

 

Wilt u meer weten over krolfen? Kom de Parkkrolfers gerust eens een bezoekje brengen!


U vindt hen, vanaf de eerste zonnestralen, elke woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur terug in het Warandepark te Liedekerke.

 

Want...... Als het kriebelt, moet je krolfen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief