N-VA LIEDEKERKE verwelkomt nieuwe gezichten

N-VA LIEDEKERKE verwelkomt nieuwe gezichten

2018-05-07_n-va_liedekerke__1_a
Kim Van Muylem
 
Steffi_bockstal__3_a
Steffi Bockstal
 
Stephanie_ryckewaert__2_a
Stephanie Ryckewaert
 

N-VA Liedekerke verwelkomt in haar partijblad van mei drie nieuwe gezichten die zich kandidaat stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. Na Riet Stockmans zullen ook Kim Van Muylem, Steffi Bockstal en Stephanie Ryckewaert zich engageren voor de Verandering in Liedekerke.

 

Lijsttrekker Berdien Van Den Abeele is bijzonder trots op deze nieuwe kandidaten: “Het wordt meer en meer duidelijk dat N-VA de Liedekerkenaar een waardig alternatief kan voorleggen met jonge, geëngageerde kandidaten die uitblinken in hun vakgebied en zo de meerwaarde die onze partij biedt, mee onderschrijven.”

 

Kim Van Muylem is sportfanaat in hart en nieren, en slaagde erin om van zijn passie zijn beroep te maken. “Na tien jaar als politieagent gewerkt te hebben voor de zone TARL, waagde ik toch de sprong om een eigen bedrijf, gericht op het begeleiden van sporters, uit de grond te stampen. Eerder organiseerde ik reeds wielerwedstrijden, en was ik verzorger bij VK Liedekerke. Deze stap leek mij, als geëngageerd Liedekerkenaar dan ook logisch.”

Ook zijn keuze voor N-VA voelde vertrouwd: “Het was als thuiskomen!”, aldus Kim, “De veiligheid en leefbaarheid van de gemeente garanderen, moet prioritair zijn, en N-VA Liedekerke is de enige partij die hiervoor garant staat!”

 

“Gelet op zijn professionele carrière, is Kim Van Muylem een meerwaarde in vakgebieden als veiligheid, sport en ondernemerschap.”, aldus voorzitter Kasper Daem.

 

Ook Steffi Bockstal zag in N-VA Liedekerke de geschikte partner om te verbeteren waar nodig. “De politiek in Liedekerke mag gerust wat verjongd worden en bij N-VA vind ik het toekomstgericht denken én handelen terug die onze gemeente broodnodig heeft!”

Steffi hoopt mee te kunnen bouwen aan een Liedekerke waar haar dochters vrij kunnen opgroeien. Als lerares wil Steffi haar steentje bijdragen op het gebied van onderwijs en jeugdwerking: “Een brede dialoog met de scholen, en de verdere uitwerking van een naschoolse jeugdwerking, daar wil ik voor gaan!”

 

Stephanie werkt als parlementsmedewerker voor N-VA, in het Vlaams Parlement volgt ze reeds alle dossiers op inzake jeugd en sport. In de komende campagne wil ze dan ook vooral die thema’s in de kijker zetten: “Ik vind inspraak voor jongeren, via een sterke jeugdraad, erg belangrijk. Investeren in onze jeugd, is investeren in de toekomst van onze gemeente!”

N-VA Liedekerke is zeer blij met haar komst: “Sinds een jaar zetelt Stephanie in het bestuur van N-VA Liedekerke, daar viel haar uitstekende kennis over regelgeving al meermaals op en deze wordt bijzonder gewaardeerd.”

 

“De huidige mandatarissen zijn bijzonder verheugd deze nieuwe gezichten te mogen verwelkomen in hun team. Met deze kandidaten wordt opnieuw voor meerwaarde gekozen: zij zijn zeker geschikt om mee een goed beleid voor onze gemeente uit te stippelen.”, besluit kandidaat burgemeester Berdien Van Den Abeele.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 09 jan 2019
Jacky Delcour | 09 jan 2019
Sam Herremans | 01 jan 2019
Jacky Delcour | 28 dec 2018
Jacky Delcour | 26 dec 2018

archief