Nog meer verscheidenheid en onafhankelijke kandidaten bij Sp.a vooruit LIEDEKERKE

C21

Nog meer verscheidenheid en onafhankelijke kandidaten bij Sp.a vooruit LIEDEKERKE

2018-05-02_sp
 

Een afspiegeling van de bevolking met mensen die niet van hier zijn, maar zich perfect integreerden. Als voorbeeld ook waar we voor staan: aandacht voor allen. Daarbij krijgen onafhankelijken de kans mee te werken aan een sociaal en veilig beleid. Ervaring en nieuwe ideeën bij de nieuwe kandidaten die we U voorstellen. 

 

Filip Devry (Links) is 49 jaar en woont al sedert zijn eerste levensjaren in Liedekerke. Als informaticus is hij goed op de hoogte van alle mogelijke sociale media. Filip stelt zich kandidaat voor Sp.a vooruit omdat hij zich goed voelt bij de verschillende punten die in het programma naar voor worden geschoven. Hij is sterk geïnteresseerd in de gemeente en wil als vertegenwoordiger van de bevolking meehelpen aan het verder uitbouwen en moderniseren van Liedekerke.

 

Als uittredend OCMW-raadslid is Tonny De Winter (2e van Links) vooral begaan met het sociale welzijn van de Liedekerkse bevolking. Met zijn 48 jaar is hij reeds lang actief in de lokale politiek en brengt de nodige ervaring mee. Zijn werk als bediende bij de FSMB leert hem dagelijks waar de noden het hoogst zijn. Tonny zet zich in voor een sociaal en respectvol Liedekerke, waar zowel jong als oud zich goed voelt.

 

Florienne Sikumoya (Midden) is 45 jaar oud en moeder van 3 kinderen. Zij is een voorbeeld van integratie. 2 jaar werkte Flo in de lokale bibliotheek. Kunst en cultuur zijn haar grote interesses. En uiteraard integratie. In de bibliotheek leerde zij dat sommigen in de gemeenschap moeite hebben zich te integreren, ook mensen van hier. Daarom wil Flo ijveren voor nog meer integratie en aantonen dat taal een brug is naar vele, nieuwe mogelijkheden.

 

 

Als onafhankelijk kandidaat en overtuigd syndicalist vervoegt Johan Plas (Rechts) de lijst. Als 45-jarige werkt Johan in het Proefcentrum te Pamel. Hij zet zich vooral in om de bewoners dichter bij elkaar te krijgen. Dat doet hij op uitstekende wijze met de organisatie van de Boerenkrijgfeesten, waar hij al 10 jaar voorzitter van is. Daarnaast versterkt Johan de lijst om zich speciaal in te zetten tegen racisme, tegen armoede en voor meer veiligheid voor alle Liedekerkenaren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief