Eerste foodtruckfestival in LIEDEKERKE "berreFOODs"

C21

Eerste foodtruckfestival in LIEDEKERKE "berreFOODs"

Foodtruckfestival__2_
 
Rootman_j_and_the_zionyouth_crew__2__a
 

Op zaterdag 30 juni vanaf 11u zijn de Steinfurtdreef en het pastoriepark in Liedekerke the place to be! Geen betere manier om de zomervakantie in te zetten dan met het eerste berreFOODs foodtruckfestival.

Kom gerust proeven van al het lekkers dat onze hippe foodtrucks meebrengen, genieten van een frisse pint, een lekker wijntje of een heerlijke "stik in men voeten"-cocktail aan onze cocktailbar. Er zal picknickgelegenheid zijn in het park en een lounge-bar. Een koffie bij de barista, veggie, vegan,... voor elk wat wils!

 

Naast zomerse achtergrondmuziek zal er ook live muziek gebracht worden door volgende topbands:

De WWA Brass band brengt (zeer dansbare) brass-funk uit New Orleans. Ze stonden al op het podium van Polé Polé. Ambiance verzekerd! 

Rootman J & the Zionyouth crew zorgt voor acoustische Roots Rock Reggae met een Afrikaans tintje. Zij speelden onder andere al op Reggae Geel, Sfinks festival, Couleur Café,... en brachten in 2016 hun album "Under Jah Flag " uit. One Love... berrevoesjers unite!

En om in schoonheid te eindigen: Albornoz. "Not just another acoustic cover band. We are Albornoz. Clap and sing along." Deze nieuwe band uit onze eigenste streek zal ons een acoustische set brengen in het park met het nodige kampvuurgehalte. Kiekebisj verzekerd! 


Voor de jongste bezoekers staat er heel wat leuks op het programma: een disco-springkasteel, speleobox, knutsel- en kookworkshop, schmink, een bellenblazer op stelten en indrukwekkend straattheater met "Fernando's Intermezzo's".  Geïnspireerd op het traditionele circus en de alom bekende elementen daaruit, brengt Fernando een unieke cross-over show waarin circus en magie centraal staan. Een originele humoristische act  vol dans en acrobatie met een magische knipoog. 

Maar er is nog veel meer te ontdekken: een initiatie Capoeira, voetbadenterras en een ludieke verrassing voor de échte berrevoesjers. Bovendien zijn alle workshops en alle animatie GRATIS ENDE VERNIET!

 

Iedereen is welkom vanaf 11 u tot in de late uurtjes!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief