Sp.a vooruit LIEDKERKE met volle steun voor de werkmens en oog voor veiligheid

Sp.a vooruit LIEDKERKE met volle steun voor de werkmens en oog voor veiligheid

Naamloos_2
 

Arbeiders liggen aan de oorsprong van de socialistische partij. Een goede samenwerking met de vakbond brengt de beweging vooruit. Daarom staan op de lijst van Sp.a vooruit Liedekerke kandidaten die weten wat het is om de werkmensen te ondersteunen. Naast lijsttrekker Dirk Lodewijk en de eerder aangekondigde Johan Plas wordt de lijst volop gesteund door syndicalisten.

 

Naast werk is ook veiligheid belangrijk voor onze inwoners. Wie is daarvoor beter geplaatst dan iemand uit die een prachtige loopbaan in de lokale politiezone achter de rug heeft?

Volgende kandidaten vervolledigen de lijst:

Zich inzetten voor anderen is voor Jelle Van Der Weeën (Foto 1) een tweede natuur. Jelle werkt bij het lokale ABVV kantoor en geeft zich altijd volledig om werkzoekenden met raad en daad bij te staan. Als tiener stond hij reeds op de barricaden om te ijveren voor het homohuwelijk. Als vrijwilliger zet hij zich in voor tal van sportclubs. Jelle is ook secretaris van de lokale Sp.a afdeling en wil streven voor een warm, bruisend en fier Liedekerke waar iedereen zich thuis voelt.

 

Ann Van den Borre (foto 2)  is 53 jaar en zeer sociaal geëngageerd. Zij komt op voor de gewone man en vrouw in de straat. De ongelijkheid tussen mannen en vrouwen is één van haar voornaamste drijfveren. Ann is al meer dan 12 jaar actief als militante van het ABVV. Zij heeft al veel jaren op de teller als lid van verschillende comités binnen de bedrijven. In een typische werknemerswereld is zij uiteraard ook lid van het vrouwencomité van ABVV Brussel.

 

Op de werkvloer is een stem nodig om alle collega’s te vertegenwoordigen. Mark Van den Brande (foto 3) is die stem. Binnen het ABVV volgt hij de ene cursus na de ander opleiding “om de maten te kunnen vertegenwoordigen en verdedigen tegenover de bazen.” Maar Mark beperkt zich niet tot het verbeteren van de werkomstandigheden alleen. Hij wil zich ten volle inzetten opdat de ganse Liedekerkse bevolking zich goed zou voelen. Voor hem staat sp.a vooruit daar garant voor.

 

Gezelligheid wordt grotendeels bepaald door veiligheid. Beide gaan samen. Erwin De Waegeneer (foto 4) belichaamt meer dan ieder ander de veiligheid in onze gemeente. Jarenlang was hij eerst Rijkswachter en daarna agent in de lokale politiezone. Gepensioneerd breng hij geen extra blauw op straat, maar heeft hij genoeg ervaring om dit om te zetten in concreet beleid.  Lawaaihinder, overlast en het dumpen van afval  houden hem enorm bezig. Erwin koos voor de sp.a vooruit ploeg omwille van de hechte band en de diversiteit die ze vertegenwoordigt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief