Volkswagen de Kimpe Parkconcerten LIEDEKERKE 2018

Volkswagen de Kimpe Parkconcerten LIEDEKERKE 2018

2018-06-07_parkconcerten_liekert
 
2018-06-07_parkconcerten_liekert
 

Op drie vrijdagavonden in de zomer trekt wie niet op vakantie is traditiegetrouw naar het park in Liedekerke. De concertenreeks die door vzw Maspoe en de gemeente Liedekerke wordt georganiseerd is dit jaar aan de achtste editie toe. In vergelijking met vorige edities, beginnen we de reeks reeds einde juni. 


Het concept blijft hetzelfde: een gratis concert met enkele bekende namen op het podium, drank- en eetstandjes en wat animatie. Het is dé zomerse ontmoetingsplek voor de Liedekerkenaren met vrienden, buren en, soms ook, uit het oog verloren kennissen. 

 

De concertreeks begint op vrijdag 29 juni met de rockers van Raider. Meteen daarna is het de beurt aan de lokale mannen van Wildheart die het stevigere gitaarwerk op u loslaten. Zij knallen u rechtstreeks terug naar de jaren ’80 met hun glamrock en hairmetal. Haal die gekrulde pruiken en grote bandana’s maar boven!


Aflsuiten doen we met Commerwell. Deze coverband die al meer dan 15 jaar meedraait in het wereldje, maakte al verschillende keren zijn opwachting op evenementen in de streek. Wat ons betreft zijn hun covers gaande van Elvis tot Bastille een ideale afsluiter voor ons eerste parkconcert van 2018.

 

Het tweede parkconcert vindt plaats op vrijdag 3 augustus en gaat van start met Ball & Chain. Ball & Chain is begonnen als een éénmalig gebeuren, net als het huwelijksfeest waarvoor ze in het leven geroepen zijn. In tegenstelling tot dat huwelijk, bleef het voor de groep niet bij 1 keer. De ambiance werd gesmaakt, de heupen bleven shaken. Bestaande uit een samenvoegsel van een resem inmiddels doorwinterde muzikanten (afkomstig uit bands als WildHeart, IC/TC, Warckon en Mayday), brengt de band een avondvullend programma gericht op ambiance, nostalgie en plezier. Swingende Sixties, Funky Seventies, Hardrockende Eighties en nog wat melige Nineties? Absoluut. Wie gaat de uitdaging aan om stil te blijven zitten? 

 

Afsluiten doen we de avond met Ontpopt. Ontpopt is een Nederlandstalige Coverband die het parkconcert omtovert tot een spetterend feestje waar de drank rijkelijk vloeit en de dansvloer vol staat. Ontpopt gaat van Noordkaap, The Scene naar Clouseau, Borsato, Kreuners tot aan Will Tura, Willy Sommers, Eddy Wally enz… Ze brengen met Paul Severs een gast mee die tot de verbeelding spreekt. Ben jij er bij als Paul één van zijn vele hits zoals “ik ben verliefd op jou” of “Zeg ‘ns meisje” tot je zingt?  

 

Het derde parkconcert vindt plaats op vrijdag 31 augustus en start met een nieuwe lokale meiden covergroep Yet To Come. Vervolgens is het aan de mannen van Houston’s Problem, een groep die vermoedelijk een belletje doet rinkelen als je fan was van het bekende muziekprogramma “The Voice Van Vlaanderen”. Deze 5-koppige bezetting vindt zijn roots in Denderleeuw. Gekenmerkt door hun sterke samenzang, catchy melodiën en pompende drums brengt Houston’s Problem zeer toegankelijke alternatieve rock. De muzikale invloeden variëren van Tool tot Queens Of The Stone Age, maar evengoed van Royal Blood tot Truckfighters en Red Fang.


Afsluiten doen we deze zomer met Magnetica. Magnetica is een Belgische Metallica tribute band die gestart is in 2009 door vier vrienden met een passie voor Metallica. 

 

De parkconcerten blijven gratis toegankelijk en we hopen met de Liedekerkse parkconcerten opnieuw de ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud te creëren in de zomer. Een pintje drinken, een babbeltje doen, een nieuwe groep ontdekken én een danske placeren…wat wil je nog meer? Laat de zomer maar komen!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief