N-VA LIEDEKERKE zet verder in op meerwaardekandidaten

N-VA LIEDEKERKE zet verder in op meerwaardekandidaten

Image1__002__groep
 

N-VA Liedekerke maakt met trots 3 bijkomende kandidaten bekend voor de komende

gemeenteraadsverkiezingen:

 

Kristiaan Asselman (53 jaar) -beter gekend als dokter Kris- is ongetwijfeld de bekendste kandidaat die onze lijst zal steunen. Kris is sinds 1990 werkzaam als geneesheer in Liedekerke. Vanuit zijn dagdagelijkse activiteit als huisarts, staat hij zeer dicht bij de mensen en wordt hij bewogen door wat leeft en verandert in Liedekerke. “Van nature ben ik sociaal ingesteld. Zo probeer ik vanuit mijn dokterspraktijk mensen al jaar en dag bij te staan waar dit kan. Ik heb de voorbije jaren de nood gevoeld om méér te kunnen doen. We staan op een keerpunt in Vlaanderen én in Liedekerke: het huidig systeem staat op de helling door de uitwassen van de grootstad. De klassieke aanpak zal niet langer voldoende zijn om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden. We moeten respect hebben voor wat er reeds gerealiseerd is, maar nieuwe tijden brengen nieuwe uitdagingen met zich mee. In die optiek wil ik een frisse vernieuwing toejuichen en ondersteunen. Ik hoop dan ook de jonge mensen van N-VA Liedekerke een meerwaarde te kunnen bieden, voornl. op het vlak van sociaal beleid, ruimtelijke ordening, milieu en integratie: domeinen die mij als Liedekerkenaar nauw aan het hart liggen.”

 

Ook Valérie Van Merris (43 jaar) wenst zich politiek te engageren. Zij is dierenarts van opleiding en werkt als eurocoördinator bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten. U kan haar misschien kennen als gewezen lid van de ouderraad van Sint-Antoniusschool en ze is heden actief als catechiste in de Sint-Niklaasparochie. Als dierenartse is zij enorm begaan met het dierenwelzijn en de natuur in Liedekerke. “Ik woon intussen 14 jaar in Liedekerke. In deze periode heb ik jammer genoeg de verstedelijking een opmars zien nemen. Ik betreur dit. Samen met N-VA Liedekerke wens ik opnieuw naar een evenwicht te zoeken tussen het aanbieden van voldoende woningen op maat van de Liedekerkenaar en het behoud van het groen in onze mooie gemeente. Ook wens ik mijn schouders te zetten onder de verdere en concrete uitbouw van een lokaal gezondheidsnetwerk. Materies als milieu, natuurbehoud, dierenwelzijn, leefbare omgeving en gezondheid liggen me.”

 

En tot slot kunnen we ook Peter Droeshout (48 jaar) voorstellen als nieuwe kandidaat voor de komende verkiezingen. Peter is in Chirokringen beter bekend als “Den Droes”. Momenteel is hij werkzaam als schooldirecteur van een school in Sint-Jans-Molenbeek. “Respect voor de mens, voor de vrije mening en voor ons cultureel erfgoed vind ik zeer belangrijk. Als directeur van een basisschool in Sint-Jans-Molenbeek krijg ik vaak te kampen met problemen door een foute integratiepolitiek. Graag wens ik mijn ervaring in te zetten in onze gemeente om hier een beter en vooral een meer aanwezig integratiebeleid uit te werken, startend vanuit een goede samenwerking met onze verschillende scholen. .”

 

Lijsttrekker Berdien Van Den Abeele is zeer verheugd met de komst van deze 3 kandidaten. “Onze partij wil maximaal inzetten op veiligheid, leefbaar wonen en integratie. Deze 3 kandidaten bieden een grote meerwaarde binnen deze thema’s. Zij zijn bekwaam, hebben kennis van zaken én luisteren naar de noden van onze inwoners. Zij hebben een duidelijk visie waar Liedekerke opnieuw naartoe moet. Onze afdeling is dan ook zeer trots om in de toekomst met hen te kunnen samenwerken.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 14 feb 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 30 jan 2019
Jacky Delcour | 29 jan 2019

archief