LIEDEKERKE - Sp.a vooruit zet zich in voor cultuur en senioren

LIEDEKERKE - Sp.a vooruit zet zich in voor cultuur en senioren

Sp
 

Dik gezaaid zijn ze niet. Mensen die zich na een volle dagtaak en de zorg voor het gezin en familie nog willen inzetten voor anderen. Toch bestaan ze. Ze zijn te vinden bij Sp.a vooruit. Inzet voor anderen, dat kenmerkt deze kandidaten van de lijst Sp.a vooruit:

 

Marie-Anne Straetmans is 57 jaar geleden geboren in Likert. Naast haar drukke beroepsbezigheden aan de Vrije Universiteit Brussel maakt Marie-Anne tijd voor haar passies. De natuur - “want ik ben wild van bloemen” -,  maar vooral kunst en cultuur met een dikke hoofdletter. En als Marie-Anne zich voor iets inzet, doet zij dat ook ten volle: ze is actief bij VIVA-SVV, ze is lid van de Cultuurraad en de Mina-Raad. Zij kiest voor Sp.a vooruit “omdat sp.a vooruit de enige sociaal-democratische, progressieve partij is met een groen kantje”.

 

Wie weet wat krolfen is, kent ook Carla Triest. Met volle overgave werpt zij zich voor de promotie van deze nieuwe spannende sport. Iets nieuws opstarten of uitproberen: Carla deinst er niet voor terug. Haar vriendelijke en sociale aard maken haar ook tot een ware gangmaakster bij de gepensioneerdenbond. Zij biedt altijd een helpende hand. Carla versterkt de lijst Sp.a vooruit, want “het is onze historische taak om voor de groeiende groep senioren goed te zorgen”.

 

Als voorzitter van de lokale afdeling versterkt Jan Velleman de lijst. Al sedert zijn jeugdjaren is hij politiek actief met inzet op verschillende bestuurlijke niveaus. Jan koos eertijds voor Sp.a omdat deze partij sociaal, rechtvaardig en innoverend is. Hij wil meehelpen Liedekerke nog aantrekkelijker maken voor haar inwoners, samen met haar inwoners. Hij wil  ervoor zorgen dat alle leeftijdsgroepen zich in de gemeente kunnen uitleven, zonder elkaar te storen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 18 feb 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 14 feb 2019
Jacky Delcour | 30 jan 2019
Jacky Delcour | 29 jan 2019

archief