LIEDEKERKE - 42 ste Braderie in de Stationsstraat

LIEDEKERKE - 42 ste Braderie in de Stationsstraat

2017-06-17_braderie__7_a
 
2017-06-17_braderie__89_a
 
Braderie_stationsstr
 
Met_mout
 

Wat reeds jaren traditie is, zetten we gewoon voort! Komend weekend gaat in de Stationsstraat de jaarlijkse braderie door. 

 

Een organisatie voor en door Comista, de handelaars van de Stationsstraat voor jong en oud. Gedurende het ganse weekend lanceren de handelaars koopjes. Ze zetten een kraam voor eigen winkel om iedereen te verwelkomen. Tussenin voorzien ze eet- en drankstanden. 

 

Zaterdag opent fanfare De Dendergalm om 10u officieel de braderie. Zij zorgen onmiddellijk voor de juiste muzikale sfeer in de ganse straat. In de namiddag zal Clown Flipo de jongsten onder ons verrassen met unieke figuren tijdens het ballonnenplooien!

 

Schuif ook zeker eens aan bij het Free Podium. Voor de eerste keer dit jaar geven wij de kans aan Liedekerks talent om te tonen wat ze kunnen. Dansen, turnen, zang,… Zowel zaterdag als zondag van 14-18u kan je deelnemen of toeschouwen (met inschrijving!)

 

Op zondag opent om 10 uur de rommelmarkt. Deze begint aan huisnummer 142 en stopt aan het kruispunt met de Kleemputtenstraat. Vooraf inschrijven is de boodschap!! Nadien vanaf 12 uur zetten we dag opnieuw muzikaal in: de Hitmasters spelen het beste van zichzelf voor uw entertainment.

 

Er is ook aan de kleinsten onder ons gedacht: verschillende kermiskramen staan in de Stationsstraat opgesteld. We voorzien diverse springkastelen, kindergrime, ballonnen en een rollend theater (zaterdagnamiddag). 

 

Kom zaterdag 16 juni en zondag 17 juni zeker naar de Stationsstraat in Liedekerke!! Plezier verzekerd. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 18 feb 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 14 feb 2019
Jacky Delcour | 30 jan 2019
Jacky Delcour | 29 jan 2019

archief