Stakingsactie Civiele Bescherming LIEDEKERKE op Nationale feestdag van 21 juli 2018

C21

Stakingsactie Civiele Bescherming LIEDEKERKE op Nationale feestdag van 21 juli 2018

2018-07-21_vakbond_civiele_bescherming_voert_actie___1_a
Vakbond Civiele Bescherming voert actie Foto © Jacky Delcour
 

Zaterdag 21 juli 2018 hield de Civiele Bescherming van Liedekerke een stakingsactie naar aanleiding van de Nationale Feestdag. Gewoonlijk delen zij waterzakjes (gadget) uit aan de mensen in en rond het park in Brussel maar omwille van de onduidelijke omstandigheden waarin zij nu verkeren  protesteren zij op deze manier.

De veiligheid van de burgers wordt gegarandeerd en ook de ziekenwagens rijden uit maar als er geen levensgevaarlijke omstandigheden zijn blokkeren zij de in- en uitgang van het domein.

De Civiele Bescherming van Brasschaat zal morgen ook niet aanwezig zijn op Tomorrowland  alwaar zij normaal politiebijstand geven. Dit om minister Jambon te laten voelen dat zij het menen.

Wetteksten zijn er gemaakt en kunnen niet veranderd worden maar de menselijke kant van het verhaal is iets anders. Nog steeds zijn er geen duidelijke richtlijnen voor het personeel dat vandaag een dag loon verliest maar er toch staan opdat er toch een duidelijke menselijke oplossing zou komen.

Er zullen in de komende dagen nog meer specifieke acties doorgaan, dit tot minister Jambon de menselijke kant van het verhaal wil erkennen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jul 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief