LIEDEKERKE - De voorzijde van Bokaal en het zwembad zitten in een nieuw jasje

LIEDEKERKE - De voorzijde van Bokaal en het zwembad zitten in een nieuw jasje

2018-07-04_omgevingswerken_bokaal__34_ab
 
2018-07-10_omgevingswerken_bokaal__30_ab
 
2018-07-10_omgevingswerken_bokaal__33_ab
 
2018-08-01persemoment___31_ab
 

Met een mooi terras met een petanqueveld voorzien, gelegen voor het Sportkaffee Bokaal met een nieuwe groenborder. De fietsenstalling werd verplaatst naar de voorzijde van de sporthal en er is een aparte opslagplaats voor het afval en een wasplaats voor mountainbikes voorzien aan de voorzijde van het zwembad. Verder komt er nog een drinkwaterpunt waar men drinkbussen kan vullen.

 

Op die manier vormt dit plein een aangename ontmoetingsplek om af te spreken voor of na de sportsessie, afgestemd op de noden van de individuele gebruiker en de sportclubgebruikers. De achterzijde is volledig genivelleerd en kreeg nog extra groenaanplant om een aangenamere omgeving te creëren voor de jeugd. 

 

In september komen er nog betonnen zitelementen aan de ingang van het zwembad waar jong en oud kunnen verpozen. In een verdere fase komt er nog bijkomend sanitair voor het jeugdcentrum aan de achterzijde van Bokaal.

 

“De omgevingswerken werden uitgevoerd in opdracht van Farys en het gemeentebestuur van Liedekerke in samenwerking met studiebureau Otium en de aannemer HHN NV.

 

Wat is er veranderd?

  • De voorzijde van Bokaal en het zwembad zitten in een nieuw jasje: er is een mooi terras met een petanqueveld voorzien, gelegen voor het Sportkaffee Bokaal met een nieuwe groenborder. De fietsenstalling werd verplaatst naar de voorzijde van de sporthal en er is een aparte opslagplaats voor het afval en een wasplaats voor mountainbikes voorzien aan de voorzijde van het zwembad. Verder komt er nog een drinkwaterpunt waar men drinkbussen kan vullen. Op die manier vormt dit plein een aangename ontmoetingsplek om af te spreken voor of na de sportsessie, afgestemd op de noden van de individuele gebruiker en de sportclubgebruikers.
  • De achterzijde is volledig genivelleerd en kreeg nog extra groenaanplant om een aangenamere omgeving te creëren voor de jeugd.
  • In september komen er nog betonnen zitelementen aan de ingang van het zwembad waar jong en oud kunnen verpozen.
  • In een verdere fase komt er nog bijkomend sanitair voor het jeugdcentrum aan de achterzijde van Bokaal.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 06 jun 2019
Jacky Delcour | 02 jun 2019

archief