LIEDEKERKE - Kapsaloon Wim schenkt 720 euro aan het VZW framboZENHOF

LIEDEKERKE - Kapsaloon Wim schenkt 720 euro aan het VZW framboZENHOF

2018-10-06_stand_op_de_jaarmarkt___12_a
 
2018-10-18_kapsaloon_wim_schenkt_720_euro__10_a
 
2018-10-18_kapsaloon_wim_schenkt_720_euro__11_a
 

Wij zijn een vzw die opgestart is in september 2018. Wij willen kinderen en jongeren met een time-out een aangename dagbesteding aanbieden waarin zij rust en moed vinden om hun schoolse activiteiten op een zo goed mogelijke manier te kunnen verder zetten /afwerken. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om mensen met een burn-out, (postnatale) depressie terug het juiste spoor te vinden in hun leven. Wij organiseren ook pedagogische projecten, friemelkampen, verjaardagsfeestjes en bezitten een kleinschalige hoevewinkel.

 

De maand september hebben we gebruikt om onze naam bekend te maken in onze gemeente, in oktober stomen we het terrein klaar en 3 november gaan we dan echt van start met onze Halloweenopening met dranken- en eetstandjes, veel kinderanimatie, infostandjes, verkooppunt van onze kiwi’s en rondleidingen op het terrein!

 

Kapper Wim heeft ons samen met Kris tijdens de jaarmarkt bijgestaan met raad en daad, zij zorgden voor een plaats voor kapsalon Wim, een tent, leuke kinderanimatie en leerden ons de kneepjes van het vak om mensen aan te spreken. Kinderen waren laaiend enthousiast om aan het rad met vele kleurtjes te mogen draaien en daar bovenop nog een prijs in ontvangst te mogen nemen geschonken door kapsalon Wim, tevens verkocht hij ook wafeltjes aan zijn vaste klanten op vrijdag en zaterdag. Kris en Wim stonden samen met ons 2 volle dagen op de jaarmarkt, niks was teveel van de standopbouw tot het afbreken en opruimen maandag. Deze samenwerking leverde 720 euro waarvoor onze welgemeende dank jullie wel!

 

Momenteel zijn we nog op zoek naar meters en peters voor de geitjes, kangoeroes, miniatuurpaardjes en enkele kippen. We houden op 3 november om 16u op onze Halloweenopening een grote doopplechtigheid met gratis Herfsttaart. Tevens kunnen mensen ook nog steeds giften doneren. Ook lid worden kan voor de prijs van 50 euro, in ruil krijg je ons 3-maandelijks infoblad over het reilen en zijlen op de boerderij maar ook nog 10% korting in ons hoevewinkeltje en op onze verjaardagsfeestjes. 

 

http://frambozenhof.be/

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 28 jul 2020
Commerci├źle partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 jul 2020
Jacky Delcour | 11 jul 2020

archief