CD&Vplus, sp.a vooruit en Open VLD gaan voor een constructief toekomstproject voor LIEDEKERKE

CD&Vplus, sp.a vooruit en Open VLD gaan voor een constructief toekomstproject voor LIEDEKERKE

Logo_liedekerke

CD&Vplus, sp.a vooruit en Open VLD hebben samen de intentie uitgesproken om te gaan voor een constructief toekomstproject voor Liedekerke dat alle burgers verenigt en verschillen wil overstijgen.

 

Samen willen ze gaan voor een duurzaam, veilig, groen, zorgzaam en verbindend Liedekerke. Concreet gaan ze voor een sterk integratiebeleid waarbij verwerving van de Nederlandse taal en bouwen aan gemeenschap centraal staan, meer groen en een duurzame mobiliteit in de gemeente volgens het STOP-principe (voorrang in volgorde aan stappers, trappers, openbaar vervoer en personenvervoer), een zorgzame en fraaie gemeente die beseft dat haar lokale handel en economie een bron van welvaart en welzijn is. Ze zullen ook het financiële beleid en de fiscale druk grondig analyseren.

 

Daarnaast is het de wil van de drie partijen om de burgers te betrekken bij elke stap van het beleid, van intenties, over planning tot uitvoering. CD&Vplus, sp.a vooruit en Open VLD reiken ook de hand naar de oppositiepartijen om samen te gaan voor een bloeiend Liedekerke.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 01 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 23 dec 2020
Jacky Delcour | 06 dec 2020

archief