LIEDEKERKE - Jaarlijks gala van de zwemmers van vzw WIOS

LIEDEKERKE - Jaarlijks gala van de zwemmers van vzw WIOS

Wios_2018
 

Op zaterdag 17 en zondag 18 november 2018 is het weer zover. De zwemmers van vzw WIOS mogen na een jaar hard werken weer schitteren op het jaarlijkse gala. 

 

Om alle toeschouwers van het prachtig spektakel te laten genieten, zijn er maar liefst drie voorstellingen, op zaterdag 17 november om 15 en om 19u en op zondag 18 november om 15 uur.

 

Maar liefst 104 zwemmers geven er het beste van zichzelf: van beginnende synchrozwemmers tot onze senioren, vice-Belgische kampioenen, en onze masters. Allemaal zoeken zij naar de mystiek van het Verre Oosten: Indië, China en Japan passeren de revue.

 

Wil jij erbij zijn? Er zijn nog kaarten te bestellen via show2018@wios.be. Kom mee met ons naar verre horizonten en misschien wordt artistiek zwemmen (jongeren) of synchrofitness wel jouw ding?

 

Wij zijn trouwens nog steeds op zoek naar balletdansers en of gymnasten, die misschien volgend jaar wel Belgisch kampioen willen worden. Met een dergelijke achtergrond is voorlopig de enige vereiste te kunnen zwemmen. Meld je graag aan voor audities bij Anne Marie Vindevogel, sportsecretaris, ofwel aan de kassa bij onze voorstellingen of via mail, annemie@wios.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 06 mei 2020

archief