LIEDEKERKE - Op vrijdag 9 november spinden 57 deelnemers zich in het zweet ten voordele van vzw De Valier

C21

LIEDEKERKE - Op vrijdag 9 november spinden 57 deelnemers zich in het zweet ten voordele van vzw De Valier

2018-11-09_spinnigmarathon__14_ab
 
2018-11-09_spinnigmarathon__33_ab
 
2018-11-09_spinnigmarathon__57_ab
 
2018-11-09_spinnigmarathon__56_ab
 

“De Valier wil een aangename thuis creëren voor zijn bewoners” zo maakte actrice Tania Van der Sande Saartje Bruyndoncks en Annelies Mortier warm om geld in te zamelen voor vzw De Valier. Als fervente spinners namen ze contact op met Sportzone Fitness en Wellness Club te Liedekerke om samen een spinningmarathon te organiseren. Met veel plezier stelden Tino en Isabelle hun fietsen en lesgever ter beschikking van dit evenement.

 

Iedereen kon inschrijven: van onervaren fietser tot super getrainde spinner. Onder professionele begeleiding van Sean Van de Waeter gaven maar liefst 57 deelnemers echt het uiterste van zichzelf.   

 

Om 18u werden de deelnemers verrast door het bezoek van actrice Tania Van der Sande.  Als meter van vzw De Valier wou zij de deelnemers persoonlijk komen aanmoedigen en bedanken voor hun deelname.  Ook acteur Dimitri Leue kwam langs en nam met veel enthousiasme en humor de fakkel van de lesgever even over.  

 

De spinningmarathon bracht in totaal maar liefst €756 op.  De directrice van vzw De Valier, Kathleen Straetmans, vertelde dat het geld gebruikt zal worden voor de aankoop van aangepast materiaal om de cliënten van De Valier muziek te laten beleven.

 

Het volgende evenement dat georganiseerd wordt ten voordele van De Valier is het laatste optreden van coverband Midlive.  “The Last Show” vindt plaats op zaterdag 24 november in de feestzaal van IKSO, Middenstraat 10 te Denderleeuw.  Kaarten te verkrijgen in café ’t Signaal en café den Appel in Liedekerke.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief