LIEDEKERKE huldigde zijn sportlaureaten…

LIEDEKERKE huldigde zijn sportlaureaten…

2018-12-07_huldigde_zijn_sportlaureaten__20_ab
 
2018-12-07_huldigde_zijn_sportlaureaten__74_ab
 
2018-12-07_huldigde_zijn_sportlaureaten__108_ab
 
2018-12-07_huldigde_zijn_sportlaureaten__115_ab
 
2018-12-07_huldigde_zijn_sportlaureaten__123_a_jd
 

In een afgeladen volle zaal van het gemeenschapscentrum De Warande werden vrijdagavond de meest verdienstelijke sporters uit Liedekerke gehuldigd, Het is een jaarlijks weerkerend gebeuren dat tijdens deze viering de meest beloftevolle Liedekerkenaren gehuldigd worden, die zich het afgelopen jaar zowel individueel als in clubverband, of op sportief vlak wisten te onderscheiden.

Met dank haar danscrew “Funddance” voor de muzikale en intermezzo’s, Basketbal Elite Freestyle, De Trommelkorps van De Chiro,  Danny Houtman voor de vlotte babbel en het aan elkaar praten van de vele kandidaturen.

 

Liekerk Jogging Team heeft zichzelf uitgedaagd om in 2018 rond de wereld te lopen. Met alle leden samen gaan we 40.000 km lopen, ofwel eenmaal rond de aarde. Deze kilometers worden verzameld tijdens de groepstrainingen, maar ook individuele trainingen of wedstrijden tellen mee – als er maar gelopen wordt. Momenteel hebben we de andere kant van de wereld al gezien en zijn we stillaan terug naar huis aan het lopen. We hebben nog een maand om vanuit India terug te geraken.

 

Volgend jaar bestaat de club 35 jaar. Net zoals elk jubileum gaat dat gepaard met een club-marathon. De trainingen daarvoor zullen ons ook al dichter bij huis brengen. 

 

Heel wat afstanden afgelegd in 2018 zoals: 48 km in chimey, Ten Miles, Run in Koksyde van 31 km, Halve marathon in Eindhoven, Roparun, 20 km in Brussel, Bosmarathon in Buggenhout, Trails,... Halve marathon in Portugal Nazaré.

Tijdens de zomervakantie elke 2 dagen een training in Tenerife Kortom al meer dan 1000 km gelopen in 2018 Past zich steeds aan als er andere mensen meelopen of trainen.

Ideale loopmaatje – fantastisch lid van jogging club LJT

 

Parkkrolfers Liedekerke

Bij het Vlaams kampioenschap behaalden ze 4 van de 6 ereplaatsen.  Voor de dames was dit de 2de en 3de plaats (Louisiana en Carla)  en bij de heren de 1ste en 3de plaats. (Jean-Paul S en Frank) 

Werner, Augusta en Elsy behaalden  ook podiumplaatsen op het Liedekerks Kampioenschap Sammi en Jaya behaalden de titel van Liedekerks kampioen in hun jeugdcategorie. Speciale vermelding voor Simone: Mevrouw is 85 jaar jong en oudste deelnemer van de krolfclub. Vinnig en sportief als ze is gaat ze elke woensdag voormiddag naar de les aquagym en moet ze zich haasten om dan om 13u30 al paraat  te zijn voor de Krolf. Op vrijdagmorgen is ze tevens steevast te vinden op de gymnastiekles in de sporthal. Bedanking voor de hele club en Augusta De Mesmaeker & Carla Triest in het bijzonder. Beide dames prepareren wekelijks het terrein en Augusta verdient speciale dank voor haar inzet en hulp bij de Vlaamse Stappenclash en smoutebollenactie tijdens ten voordele van het goede doel.

 

Laurent Van Langenhof

Laurent behaalde afgelopen jaar zijn 6de dan in het Aikido, niet tegenstaande hij begin dit jaar een hartoperatie onderging, bleef hij zich inzetten voor zijn passie en is hij steevast in de sporthal te vinden.

 

competitie TEAMS WIOS  miniemen -synchroonzwemmen

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 06 jun 2019
Jacky Delcour | 02 jun 2019

archief