LIEDEKERKE - Laat je inpakken door eerlijk handel!

LIEDEKERKE - Laat je inpakken door eerlijk handel!

Oxfam_nieuwe-winkel-binnen__1_a
 

De fairtrade cadeaudagen van Oxfam-Wereldwinkels en GROS

Naar goede jaarlijkse gewoonte, nodigt de Oxfam-Wereldwinkel samen met de andere GROS-leden u van harte uit om een bezoekje te brengen aan de jaarlijkse fairtrade Cadeaudagen. Want met eerlijke cadeautjes maak je iedereen blij: je geliefden hier en producenten in het Zuiden. 

 

Op 9 december is zaal Breughel weer the place to be voor wie (h)eerlijke en hartelijke cadeautjes zoekt voor onder de kerstboom of voor de eindejaarsfeesten.

 

Alles voor een geslaagd feest

Kom gezellig snuisteren en kiezen uit het onweerstaanbare assortiment van producten met een hart. Wie vrienden en familie in de kersttijd graag wil vergasten op een feestelijk diner, kan op 7, 8 en 9 december in de stemmig ingerichte zaal Breughel terecht voor zowat alle aspecten van de feestplanning. 

 

Wat dacht u van een culinaire reis rond de wereld met schuimwijn uit Argentinië, de exotische aroma’s van basmati en kokos uit Azië en pittige kruiden en sauzen uit Afrika? Met een geurig kopje (h)eerlijke koffie, kraaklekkere koekjes en tongstrelende chocolaatjes maakt u het wereldfeestmenu helemaal af. Omdat u al dat lekkers in stijl wil serveren, stellen we u een uitgebreide collectie voor van tafelaccessoires en sfeerartikelen (theelichtjes, decoratief keramiekwerk, glaswerk, serveerschalen en tafel- en keukenlinnen, …). U staat vast versteld van de originaliteit van de ontwerpen. 

 

Voor cadeautjes is natuurlijk ook gezorgd – hoe kan het anders op een geschenkenbeurs: er zijn trendy juwelen, sjaals, en lederwaren, gevarieerde geschenkmanden en fleurige hebbedingen voor het jongere volkje: van babyspullen in biologisch katoen en fleurige pennenzakjes tot coole smartphonehouders.

 

Nog meer cadeaus met een hart van de GROS-partners 

Ook dit jaar zijn de GROS organisaties 11.11.11, CSIOSP, Shaheed Herman Rasschaert Vrienden, en Waduwa, van de partij met een geschenkenaanbod rechtstreeks uit de projecten in Kameroen, Indië, en Sri Lanka. Ambachtelijke producten met een couleur locale geven het eindejaar een extra feestelijke toets.

 

Blijf met een gerust hart plakken

De feesten beginnen al óp de beurs: terwijl wij uw aankopen feestelijk verpakken, geniet u van fijne proevertjes met een koffietje of een glaasje van de fairtrade bar. 

 

Opbrengsten van de bar gaan ook dit jaar naar het mede-GROS-lid Rode Kruis. Zij besteden deze extra’s om projecten te steunen.

 

Op 8 en 9 december houdt Ziekenzorg Denderleeuw bovendien zijn jaarlijkse wafelenbak in de foyer én in de zaal. Zo kunt u tijdens de beurs uzelf op iets lekkers trakteren en zo Ziekenzorg steunen. 

 

Een wereld van muziek 

Op de cadeaudagen kan je niet alleen terecht om je winkelmandje te vullen. Je kan er de de feestdagen al inzetten, blijven plakken in de bar bij een (h)eerlijke koffie, biertje, cavaatje of wijntje en genieten van de muziek! Wij serveren op vrijdagavond Fabyan Pastel, op zaterdag Brussels Swing Society en op zondag BissArt:

 

Faire Feesten iedereen!

https://www.oxfamwereldwinkels.be/nl/activiteit/fairtrade-cadeaudagen-denderleeuw

oww.denderleeuw@live.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 09 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 04 jul 2019
Jacky Delcour | 04 jul 2019
Jacky Delcour | 30 jun 2019
Jacky Delcour | 25 jun 2019
Jacky Delcour | 24 jun 2019
Jacky Delcour | 21 jun 2019
Jacky Delcour | 20 jun 2019

archief