LIEDEKERKE – Gratis ophaling kerstboom

LIEDEKERKE – Gratis ophaling kerstboom

Gratis_ophaling_kerstboom

Traditiegetrouw komt ILVA op  gratis uw kerstboom ophalen in Liedekerke. (zie naar je Afvalkalender) Vergeet hem dus niet op de stoep te plaatsen. Hij moet ontdaan zijn van alle versieringen en grond.

 

Werd jouw kerstboom niet opgehaald of heb je hem niet op de stoep gezet die dag, breng hem dan naar het recyclagepark ILVA in Denderleeuw.

 

In januari neemt ILvA opnieuw je kerstboom mee. Je vindt de datum in je afvalkalender via het kerstboomicoontje. De inzameling is gratis, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden.

 

·    Voorwaarden:

·     het moet een echte kerstboom zijn

·    maximaal 2 meter hoog

·    maximaal 30 kg zwaar

·    zonder pot, kluit en alle versiering

 

In januari is het om 6u nog heel donker Het is voor onze collega's van de inzameling dus moeilijkje kerstboom te zien liggen. Probeer hem zo zichtbaar mogelijk aan te bieden. Zet hem recht tegen de gevel als dat lukt. bomen die neer liggen zijn amper te zien. Alvast bedankt en prettige feesten!

 

 

Opgepast. Gooi je huidige afvalkalender nog niet weg. De afvalkalender die je nu gebruikt loopt tot 2 april 2018 en stopt dus niet aan het eind van het kalenderjaar. Het nieuwe afvaljaar start op 31 Maart 2019 (geen aprilvis) en niet op 1 januari.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 dec 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 24 jun 2019
Jacky Delcour | 21 jun 2019
Jacky Delcour | 20 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 06 jun 2019
Jacky Delcour | 02 jun 2019

archief