ABAK LIEDEKERKE viert de 'Dag van de Academies’

ABAK LIEDEKERKE viert de 'Dag van de Academies’

Tijd_voo_kunst
 

Al jaren genieten honderdduizenden van het deeltijds kunstonderwijs. Ze tonen hun interesse in kunst, willen graag bezig zijn met beeld, muziek, woord of dans. Een academie voor deeltijds kunstonderwijs gaf en geeft je de kans om te proeven van de kunstvorm die jou het bestijgt. Neem de TIJD om eens terug te blikken op die momenten dat je samen met anderen kon creëren, beleven, maken en optreden … Door even TIJD te maken voor wat voorbij is, ontdek je dat kunstonderwijs je zelfs een gelukkiger leven biedt. ​

 

Neem samen de TIJD voor kunst

Kun je jezelf in je eentje vervolmaken in muziek, schilderkunst, dans of drama? Misschien. Maar het samen doen, vraagt tijd. De academie is dé plek bij uitstek waar die TIJD voor Kunst kan groeien en bloeien. De energie die mensen krijgen en de emoties die ze voelen als ze samen TIJD nemen om een opvoering voor te bereiden of een tentoonstelling te maken, is bijzonder. Op die momenten ben je zo geconcentreerd aan het werk dat de tijd verdwijnt. Je wordt beter in je kunst door ze samen met anderen te beoefenen. En het plezier krijg je er gratis bovenop.

 

Zorg dat je er TIJDig bij bent

 

Samenwerking zit het deeltijds kunstonderwijs in de genen. Op heel wat plaatsen wordt over de gemeentegrenzen en over de kunstdisciplines heen samengewerkt. Meer en meer slaan academies beeldende kunsten en muziek, woord en dans de handen in elkaar. De verschillende domeinen kruisen elkaars pad in tal van cross over projecten. Het leerplichtonderwijs is een partner van het deeltijds kunstonderwijs en het wijst kinderen en jongeren de weg naar de academie. Dat culturele leren vindt plaats in onze academies, in het onderwijs, in de vrije tijd, de media en in de virtuele omgeving. Zorg dat je de boot niet mist, dat je er TIJDig bij bent voor de academie van de toekomst, want TIJD brengt raad.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 19 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 16 okt 2019
Jacky Delcour | 15 okt 2019
Jacky Delcour | 14 okt 2019

archief