LIEDEKERKE - 50 jarig bestaan zwemclub ZIOS

LIEDEKERKE - 50 jarig bestaan zwemclub ZIOS

2019-02-11_zios_vijftigste_verjaardag__29_ab
 
2019-02-11_zios_vijftigste_verjaardag__38_ab
 
2019-02-11_zios_vijftigste_verjaardag__50_ab
 
2019-02-11_zios_vijftigste_verjaardag__56_ab
 
2019-02-11_zios_vijftigste_verjaardag__97_ab
 

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van zwemclub ZIOS Liedekerke vond op zondag een onvergetelijk clubfeest plaats in CC De Warande in Liedekerke. Kosten noch moeite werden deze keer gespaard om deze namiddag een absoluut succes te maken.

 

Om deze gebeurtenis nog wat extra in de verf te zetten, werd, naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van de club, via de gouverneur het voorvoegsel Koninklijk aangevraagd. Voortaan heet de Liedekerkse zwemclub voluit: de Koninklijke Zwemclub ZIOS Liedekerke!”.

 

ZIOS is doorheen de jaren een begrip geworden in de Liedekerkse sportgeschiedenis. Het succes van de club ligt bij het feit dat ZIOS er is voor iedereen… jong en oud, van watergewenning tot zwemlessen voor volwassenen, conditiezwemmers, competitiezwemmers, recreatiezwemmers, vervolmakingzwemmers, zwemschool, openwater zwemmers, …. Dit recept maakt de club uniek en onmisbaar in Liedekerke, al 50 jaar lang. 

 

ZIOS heeft intussen ook geïnvesteerd in sportopleidingen, zoals een eigen initiatorcursus, zodat zwemmers, na hun actieve competitie carrière ook als deskundige lesgevers kunnen aantreden.

 

Natuurlijk werden er ook tal van prijzen uitgereikt… voor de allerjongsten uit de zwemschool tot de absolute clubkampioenen. Een speciale prijs ging naar Jesse De Smedt voor zijn uitmuntende prestaties op Belgisch topniveau.

 

Zo werd Robin D’Haeyer regelmatigheid kampioen met liefst 160 trainingen op de teller in 2018.

 

Lise Daniëls werd dit jaar spurtkampioen.

 

De top 3 van het clubkampioenschap ging als volgt:

Op 3 Ilyas Boudchich, op 2 Lise Daniës en de clubkampioen in 2018 werd Bjorn De Backer! Als slot van deze prachtige namiddag, mocht De Bende de zaal helemaal op z’n kop zetten! Wat een prachtig en onvergetelijk clubfeest!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 feb 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 06 mei 2020

archief