Atheneum LIEDEKERKE valt in de prijzen

Atheneum LIEDEKERKE valt in de prijzen

Leerlingen_go__atheneum___26_ab
 
Leerlingen_go__atheneum___36_ab
 

Met het project G0!AL Hout van Jou valt het Atheneum Liedekerke opnieuw in de prijzen bij de vrienden van het Gemeenschapsonderwijs. Naast een oorkonde ontvangen de betrokkenen leerlingen en school een cheque van 200 euro.


De leerlingen van de afdeling houtbewerking maakten een houten boom en planten samen met leerlingen van de afdeling elektriciteit en de milieudienst van de gemeente Liedekerke 200 bomen in het Cathemlindebos.


Met deze actie tonen school en leerlingen dat ze nauw betrokkene zijn bij de milieuproblematiek van vandaag en willen ze op een hun steentje   bijdragen aan de acties dei scholieren voeren rond dit thema.  De vrienden willende nauwe maatschappijbetrokkenheid van deze school en de inbedding inde lokale gemeentelijke werking belonen.

 

Andere prijswinnaars.
Andere scholen die in de prijzen vielen zijn IBSO Aalst (2X) , en Atheneum Ninove en Basisschool De Regenboog (Affligem). Verder wordt er nog een prijs uitgereikt aan een sociaal verdienstelijke leerling

GIFT
Dezelfde voormiddag ontvangt de VZW Schulden Op School een gift van 1000 euro van de vrienden van het Gemeenschapsonderwijs Dender

 

De Vrienden van het Gemeenschapsonderwijs-regio Dender
De vrienden van het gemeenschapsonderwijs hebben tot doel projecten te ondersteunen die de waarden waarvoor het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap staat te pormoten en te beloenen. Daarnaast steunen de vrienden ook leerlingen  en ouders die het financieel moeilijker hebben om mede de talenten van deze leerlingen te laten excelleren.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 mrt 2020

archief