Toon jouw Hart voor Tara tijdens het benefietweekend van 26, 27 en 28 april 2019 in LIEDEKERKE

C21

Toon jouw Hart voor Tara tijdens het benefietweekend van 26, 27 en 28 april 2019 in LIEDEKERKE

Programma_voor_tara__002_
 

Eind april organiseert de vzw Hart voor Tara een benefietweekend t.v.v. Tara De Bolle. Tara is 33 jaar en werd in de kerstperiode van 2018 getroffen door de vleesetende bacterie. Als gevolg verloor ze beide benen tot boven de knie én de helft van beide onderarmen. Familie, vrienden en sympathisanten zetten zich daarom volop in om geld in het laatje te brengen, want de kosten voor Tara en haar gezin zijn enorm: elektrische prothesen, renovatiekosten, hulpmiddelen, medische kosten, thuiszorg voor later, … noem maar op. De vzw heeft er een eerste succesvolle actie opzitten, namelijk de verkoop van paaseitjes en rijstballetjes, 270 spaarpotten geplaats en spitst zich nu volledig toe op het benefietweekend eind april.


Wat u mag verwachten? Plezier voor jong en oud en alles daartussenin!

 

Op vrijdag 26/04 wordt er een quizavond georganiseerd door quizploeg Buitenland. De eerste vraag wordt gesteld om 20 uur en ploegen (max. 5 personen) kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen naar stevenvanbont@hotmail.be of te bellen op 0497/46 24 25. Inschrijvingsgeld per ploeg is €25. 

 

Zaterdag 27/04 staat in het teken van muziek. Vanaf 18 uur gaan de deuren open en trakteert de vzw u op een sfeervolle muziekavond. Dit met optredens van Sergio als special guest, Dieter van The Voice, Nico zingt Hazes, The Subway Papers, The Glorious Gentlemen’s Club en Hans Jünger (ex-Midlive) als DJ. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Jo met de Banjo. Tickets voor zaterdagavond zijn reeds verkrijgbaar op https://www.eventbrite.be/e/hart-voor-tara-tickets-58520390062 en zullen vanaf volgende week vrijdag (22/03) ook beschikbaar zijn in de bibliotheek van Liedekerke.

 

Om het benefietweekend af te sluiten wordt er op zondag 28/04 een kindernamiddag georganiseerd. Kinderen zullen zich naar hartenlust kunnen uitleven op springkastelen en genieten van allerlei animatie. Verder worden er ook workshops gegeven, waaronder cupcakes versieren, vulkanen maken, knutselen en Tik Tak voor de allerkleinsten. Inkom voor deze namiddag is gratis en voor bepaalde activiteiten (waaronder de workshops) wordt er met een speelkaart gewerkt van €5 of €10.

 

Het benefietweekend zal volledig plaatsvinden in de feesttent op de Sportlaan in Liedekerke. Voor meer informatie over de verschillende events kan u terecht op de website www.hartvoortara.be of op hun Facebookpagina Hart voor Tara. Laten we Liedekerke het laatste weekend van april op de kaart zetten als de gemeente met het grootste hart van België. Hopelijk tot dan!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 18 feb 2021

archief