LIEDEKERKE - Busuitstap naar operettevoorstelling “De Csardasfürstin” op zaterdag 30 maart 2019

LIEDEKERKE - Busuitstap naar operettevoorstelling “De Csardasfürstin” op zaterdag 30 maart 2019

Csardasfurstin_liedekerke
 

Nog enkele plaatsen beschikbaar Na het enorme succes van de operettevoorstelling in GC Warande legt de seniorenraad i.s.m. het gemeentebestuur een bus in naar “De Csardasfürstin”, gebracht door De Catharinisten in De Werf te Aalst.

 

Een topper in het genre: “De Csardasvorstin” van Emmerich Kalman. Sinds de creatie in Wenen in 1915 een wereldwijd succes. Zeker hedendaags met sterke, levensechte personages. Sylva misstaat niet in de huidige ‘me too’ generatie. Zelfbewust van talent en présence weigert zij maatschappelijke status als zij zichzelf daarvoor moet verloochenen. Dit zelfbewustzijn is zelfs sterker dan haar liefde voor Edwin. De Katrienen hebben in Aalst een traditie opgebouwd met als hoogtepunt ‘De lustige weduwe’ in 2016. Opnieuw brengen zij deze operette als boeiend hedendaags theater.

Een niet te missen uitstap voor liefhebbers van het genre.

 

Praktische informatie

Wanneer? zaterdag 30 maart 2019 \\ vertrek in Liedekerke, Steinfurtdreef: 18.30 uur \\ start voorstelling in CC De Werf, Aalst: 20.00 uur

 

Tickets: € 19, incl. vervoer Liedekerke – Aalst (heen en terug)

 \\ via www.liedekerke.be/vrije-tijd<http://www.liedekerke.be/vrije-tijd> of aan de balie van het vrijetijdshuis tijdens de openingsuren.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 16 feb 2020
Jacky Delcour | 05 feb 2020

archief