LIEDEKERKE - Plannen om ’t Hof te renoveren

LIEDEKERKE - Plannen om ’t Hof te renoveren

2019-03-27_het_hof__1_a
 
2019-03-27_het_hof__2_a
 

’t Hof van Prieels is een iconisch gebouw in onze gemeente. Nu zijn de plannen ingediend om het domein grondig te renoveren en er een herbestemming aan te geven. De bewoners hebben een multifunctionele horeca- en ontmoetingsplaats voor ogen en lichten hun plannen ook graag toe in een reeks infomeetings.

 

Steven Van Bont geeft al wat toelichting: “We hebben het geluk in één van de oudste gebouwen van Liedekerke te wonen. Het domein errond is al even mooi. Renovaties aan de bijgebouwen dringen zich echter al een paar jaar op en wij zijn van mening dat dit met oog voor het authentieke karakter moet gebeuren. Brainstormen, plannen, tekenen, overleggen en aanpassen hebben er nu toe geleid dat alle vergunningsaanvragen binnen zijn. We gaan resoluut voor een totaalproject waarbinnen de unieke locatie een ontmoetingsplaats voor alles en iedereen wordt”.

 

“Gezien de grootte van het project zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Al vier jaar zijn we hiermee bezig. We beseffen ook dat er bij de omwonenden en buurtbewoners heel wat vragen zullen zijn en nodigen iedereen dan ook uit op een reeks van infomeetings. Hierin lichten we graag alles toe. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en heeft iedereen ook een duidelijk beeld van wat de nabije en iets verdere toekomst in petto heeft” gaat Steven verder. 

 

Wie geïnteresseerd is om zo’n infomeeting bij te wonen kan contact opnemen via welkom@opthof.be of door te bellen op het nummer 0497 46 24 25. De sessies zijn gepland op volgende data en tijdstippen:

  • Donderdag 4 april 20u
  • Maandag 8 april 20u
  • Vrijdag 12 april 20u
  • Zondag 14 april 15u

 

“Deze meetings staan voor iedereen open, want dat is ook wat we willen bereiken Op ’t Hof: een plaats waar alles en iedereen terecht kan” concludeert Steven.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 28 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 jul 2020
Jacky Delcour | 11 jul 2020

archief