LIEDEKERKE - 43 ste Braderie in de Stationsstraat

LIEDEKERKE - 43 ste Braderie in de Stationsstraat

2014-010-03_scholenkermis
 
2016-06-18_braderie___31_ab
 
2017-06-18_braderie_zon__21_ab
 
2019-02-02_negende_kermist__96_ab
 
Aff
 

Wat reeds jaren traditie is, zetten we gewoon voort! gaat in de Stationsstraat de jaarlijkse braderie door op zaterdag 15 & zondag 16 juni.

 

Een organisatie voor en door Comista, de handelaars van de Stationsstraat voor jong en oud. Gedurende het ganse weekend lanceren de handelaars koopjes. Ze zetten een kraam voor eigen winkel om iedereen te verwelkomen. Tussenin voorzien ze eet- en drankstanden. lekker eten en veel toffe muziek zorgt voor een spetterende start van de zomervakantie. 

 

Zaterdag opent fanfare De Dendergalm om 10u officieel de braderie. Zij zorgen onmiddellijk voor de juiste muzikale sfeer in de ganse straat. met optreden van Mister John & van Sergio. Natuurlijk zijn er ook de vele kermisattracties, marktkraampjes, ambachten, standwerkers, marktkramers, steltloper, clowns, en nog veel meer.

 

Op zondag opent om 10 uur de rommelmarkt. Deze begint aan huisnummer 142 en stopt aan het kruispunt met de Kleemputtenstraat. Vooraf inschrijven is de boodschap!! 

Indien u graag deelneemt, vragen wij u om de som van 5€ te storten op het rekeningnummer van Comista,    BE66 7341 4023 6343 met vermelding ‘rommelmarkt braderie’ vergezeld van uw naam en telefoonnummer.
U kan ook persoonlijk inschrijven bij schoenenwinkel Milano Due, Stationsstraat 28 of schoonheidsinstituut Esthetiek Margot, Stationsstraat 4 te Liedekerke. Voor verdere inlichtingen e-mail naar comistaliedekerke@gmail.com.

 

Benidorm: met Eugene op de braderie 

Dat Eugene het wel eens bont durft te maken moeten we je niet verklappen! 

Nu rijdt hij zelfs rond in een pimped out / chromed out scootmobiel! 

Met ingebouwde subwoofers, rookmachine, led-verlichting, claxon en superleuke dansmuziek trekt Eugene door de straten om letterlijk iedereen aan het lachen te brengen! Dolle fratsen, dansjes, je kan het zo gek niet bedenken of hij doet het.

 

Mijnheer Baroke: 

Ze zeggen wel eens… een boom van een vent, maar hier zie je ze in levende lijve. Een of twee grote creaties verkennen voorzichtig de plaats waar ze zijn. Alles is nieuw en ze kijken vol verbazing rond. Zeker naar de kleine wezens die rondom hen lopen, die ze mensen noemen. De mensen vragen gekke dingen zoals foto’s nemen… maar de tree masters vinden het geweldig en doen gewillig mee. Alles lijkt hen interessant en ze steken hun neus graag in andermans zaken… letterlijk dan! 

Kortom, een heel warme, interactieve act die menig harten zal doen smelten.

 

Kom zaterdag 15 juni en zondag 16 juni zeker naar de Stationsstraat in Liedekerke!! Plezier verzekerd. 

Verdere info: jd.productions@skynet.be of 0475-58.46.56.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Jacky Delcour | 28 jul 2020
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 jul 2020
Jacky Delcour | 11 jul 2020

archief