LIEDEKERKE - Tweeëntwintigste Feestmarkt

LIEDEKERKE - Tweeëntwintigste Feestmarkt

2017-06-24_negentiende_feestmarkt___78_ab
 
2019-06-26_achttiende_feestmarkt__5_ab
 
2019-06-29_feestmarkt__6_ab
 
Vakantiefeestmarkt_2019__10_ab
 

Iedereen weet dat de wekelijkse zaterdagmarkt van Liedekerke een van de meest florerende is in de streek. Het marktcomité en het gemeentebestuur hebben dat op zaterdag 29 juni nog eens extra in de verf gezet door uit te pakken met hun “feestmarkt”, de tweeëntwintigste editie al.

 

Om de vijf minuten werd er een fles champagne verloot onder de marktbezoekers. Tevens kon men er van een gratis glas kriek Lindemans genieten en was er de gratis verloting van cadeaubonnen voor een restaurantje, vakantieverblijven, bloemen en ijsjes. Als kers op de taart was er de ELEKTRISCHE FIETS die door de deelnemende marktbezoekers kon gewonnen worden.

 

De feestmarkt werd muzikaal opgefleurd door “NOGAL NEIG” is een Vlaams-Brabantse folkgroep die dankzij hoofdzakelijk eigen nummers, een ietwat aparte 'sound' ontwikkeld heeft.

 

De groep bouwde een reputatie op als ambiance-maker tussen de tafeltjes en dichtbij de mensen, maar verzorgt ook meer ernstige feestelijkheden.

 

Mede dankzij het uitgebreid repertoire (folk, kleinkunst, meezingers, liekes uit de 'oude doos', dialect, Iers, voor elk wat wils...).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Jacky Delcour | 28 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 jul 2020
Jacky Delcour | 11 jul 2020

archief