LIEDEKERKE - Foodtruck-festival berreFOODs

LIEDEKERKE - Foodtruck-festival berreFOODs

Doodberrefoods_2019__1_
 

Op zaterdag 29 juni 2019 zet het foodtruck-festival berreFOODs de poorten van de zomervakantie wagenwijd open. De Steinfurtdreef wordt omgetoverd tot een heuse internationale FOODSTREET met hemelse geuren en smaken, voor elk wat wils: een frisse pint, burger, veggie, vegan, Thai, oesters met champagne, vis, pasta, tapas, slaatjes, ne "stik in men voetn" aan de cocktailbar, wijn- en cavabar,  havermobiel, ijs en snoep, … 

 

In het sfeervolle Pastoriepark kan je alvast alle nodige talenten aanscherpen die nodig zijn voor het allerbeste vakantiegevoel: relaxen, chillen in de zomerlounge, no stress, cocktail in de hand, hapjes en tapjes en genieten van 3 schitterende live bands:  

 

Picking Combo brengt ons meteen in zwoele Latijns-Amerikaanse sferen, saxofonist Martin Le Vilain verovert oren en harten met een live saxofoon DJ set en muzikale duizendpoot DC Snakebuster trakteert op schuurpapieren blues.

 

En de kinderen? Die palmen gewoon het Pastoriepark in dansend van de ene animatie naar de andere workshop! 

 

Programma:

Doorlopend vanaf 11u: Knutselen met de Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten, discospringkasteel, touwenparcours, grime en glittertattoos, voetbadenterras voor berrevoesjers

14u tot 17u: spannende kookworkshop "Het verhaal van 1000 en 1 smaak" (pindanoten roosteren en insecten in een chocoladejasje)

16u én 17u: Vlooiencircus straattheater door Cirque-Cirqulaire 

Reuzezeepbellen en een spectaculaire vuurspuw- en diaboloshow door Monsieur Lumineux.

 

! alle (kinder-)animatie, optredens, inkom zijn GRATIS ENDE VERNIET en voor alle leeftijden, iedereen is van harte welkom. BERREVOESJERS UNITE!

Vanaf 11u. 

Locatie: Pastoriepark, Steinfurtdreef 1770 Liedekerke

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Jacky Delcour | 28 jul 2020
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 jul 2020
Jacky Delcour | 11 jul 2020

archief