LIEDEKERKE – Vakantie Feestmarkt blijft schot in de roos

C21

LIEDEKERKE – Vakantie Feestmarkt blijft schot in de roos

2019-06-29_feestmaarkt_twee__ntwintigste__1_ab
 
2019-06-29_feestmaarkt_twee__ntwintigste__9_ab
 
2019-06-29_feestmaarkt_twee__ntwintigste__38_ab
 
2019-06-29_feestmaarkt_twee__ntwintigste__43_ab
 
2019-06-29_feestmaarkt_twee__ntwintigste__52_ab
 

Iedereen weet dat de wekelijkse zaterdagmarkt van Liedekerke een van de meest florerende is in de streek. Het marktcomité en het gemeentebestuur hebben dat op zaterdag 29 juni nog eens extra in de verf gezet door uit te pakken met hun “feestmarkt”, de tweeëntwintigste editie al.

 

Om de vijf minuten werd er een fles champagne verloot onder de marktbezoekers. Tevens kon men er van een gratis glas kriek Lindemans genieten en was er de gratis verloting van cadeaubonnen voor, bloemen. Als kers op de taart was er de ELEKTRISCHE FIETS die door de deelnemende marktbezoekers kon gewonnen worden.

 

De feestmarkt zal muzikaal opgefleurd werden door "NOGAL NEIG", een Vlaams-Brabantse folkgroep die dankzij hoofdzakelijk eigen nummers, een ietwat aparte 'sound' ontwikkeld heeft. De groep bouwde een reputatie op als ambiance-maker tussen de tafeltjes en dichtbij de mensen. Mede dankzij het uitgebreid repertoire is er voor elk wat wils.

 

De Elektrische fiets werd gewonnen door de Familie Wauters uit de Denderleeuw, en wordt eerste dagen overhandigd door de Marktcommissie en het Gemeentebestuur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief