LIEDEKERKE – Tweede berreFOODs foodtruckfestival onder een stralende zon

LIEDEKERKE – Tweede berreFOODs foodtruckfestival onder een stralende zon

2019-06-29_tweede_festival_berrefoods__76_ab
 
2019-06-29_tweede_festival_berrefoods__11_ab
 
2019-06-29_tweede_festival_berrefoods__43_ab
 
2019-06-29_tweede_festival_berrefoods__54_ab
 

Met berreFOODs werden de poorten van de zomervakantie wagenwijd opengezet.  

 

De Steinfurtdreef werd omgetoverd tot een heuse internationale FOODSTREET met hemelse geuren en smaken, voor elk wat wils: een frisse pint, burger, veggie, vegan, Thai, oesters met champagne, vis, tapas, cocktailbar, wijn- en cavabar,  havermobiel, schepijs, … 

 

In het sfeervolle Pastoriepark kon je alvast alle nodige talenten aanscherpen die nodig zijn voor het allerbeste vakantiegevoel: relaxen, chillen in strandzetels van de zomerlounge, no stress, cocktail in de hand, hapjes en tapjes en genieten van 3 schitterende live bands:  

 

Picking Combo bracht ons meteen in zwoele Latijns-Amerikaanse sferen, saxofonist Martin Le Vilain veroverde oren en harten met een live saxofoon DJ set en one-man band DC Snakebuster trakteerde op schuurpapieren blues.

 

En de kinderen? Die palmden gewoon het Pastoriepark in dansend van de ene animatie naar de andere workshop! Knutselen met de Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten, discospringkasteel, touwenparcours, grime en glittertattoos, een kookworkshop, een voetbadenterras voor berrevoesjers, straattheater met Monsieur Lumineux en het Vlooiencircus van Cirque-Cirqulaire , ballonplooier,...

 

Mix dit nog met een massale opkomst en je hebt alle ingrediënten voor een meer dan geslaagde 2e editie van het Liedekerkse berreFOODs.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Jacky Delcour | 28 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 jul 2020
Jacky Delcour | 11 jul 2020

archief