LIEDEKERKE - Rode Kruis ‘Bloed geven’ op 1 en 2 augustus van 18u tot 20u30

LIEDEKERKE - Rode Kruis ‘Bloed geven’ op 1 en 2 augustus van 18u tot 20u30

Bloed_geven_op_donderdag_1_augustus
 
Bloed_geven__liedekerke__1_ab
 

In principe kan iedere gezonde persoon tussen de 18 en 70* jaar bloed geven. Wel gaat de veiligheid van het bloed voor alles. Mensen kunnen uitgesloten worden als donor als de veiligheid van het donorbloed niet 100% gegarandeerd is.


De selectiecriteria voor bloedgevers bepaalt het Rode Kruis in alle objectiviteit op basis van statistische gegevens. Om kwaliteitsbloed te kunnen leveren, sluiten ze alle mogelijke risicofactoren uit om de veiligheid van het bloed te maximaliseren. Daarbij vellen ze geen oordeel over de geaardheid of het gedrag van kandidaat-bloedgevers.


*Je mag enkel bloed geven tot 70 jaar als u in de 3 jaar voor uw 66e verjaardag een bloed-, plasma- of bloedplaatjesgift hebt gedaan.


Donor worden kan via 0800-777 00 www.rodekruis.be.
Ook jouw arts kan er je meer over vertellen.

info@affligem-liedekerke.rodekruis.be

 

Word vrijwilliger

Elke dag helpen wij mensen. Dat doen we overal, dus ook in jouw buurt. Om meteen met de deur in huis te vallen: wil je ons helpen als vrijwilliger? Jouw talenten en enthousiasme kunnen we absoluut gebruiken. Je vindt vast iets wat je graag doet. Voorkennis of een specifiek diploma is niet nodig, wij geven je een goede opleiding en ondersteuning. Kom erbij en help ons helpen!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 27 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief