LIEDEKERKE - Ezelsoor in GC De Warande

LIEDEKERKE - Ezelsoor in GC De Warande

2019-09-05_ezelsoor_boekenkaftdag__10_ab
 
20019-09-05_ezelsoor_boekenkaftdag__13_ab
 
2019-09-05_ezelsoor_boekenkaftdag__4_ab
 
2019-09-05_ezelsoor_boekenkaftdag__5_ab
 

Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar kunnen op zaterdag 7 september terecht op de gratis boekenkaftdag. Steek je boeken in een origineel kaftpapier of laat je boeken personaliseren door een van onze aanwezige tekenaars! 

 

Naast het kaften van boeken en het laten personaliseren van je boeken door een tekenaar, gaan er ook heel wat andere activiteiten door: er zijn creatieve en muzikale workshops, je leert er ook verschillende verenigingen en hun werking kennen en je kan er ook gezellig iets drinken in de cafetaria. 

 

In meer dan 29 gemeentes

De eerste editie van Ezelsoor vond plaats in 2010 in Halle en Bierbeek. Intussen breidde de groep Ezelsoor-partners stevig uit. In 29 gemeentes (uit Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen) werken verschillende diensten samen aan een gezinsvriendelijke programma voor +6-jarigen.


Banden worden gesmeed tussen cultuur- of gemeenschapscentrum en de bibliotheek, de jeugddienst en/of de integratiedienst.

 

Dit zijn de deelnemende gemeenten aan Ezelsoor 2019: Aarschot, Asse, Dilbeek, Drogenbos, Erpe-Mere, Galmaarden, Gooik, Halle, Herent, Herne, Herzele, Kraainem, Laken, Lennik, Liedekerke, Linkebeek, Machelen, Meise, Molenbeek, Ninove, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Gillis, Ternat, Wezembeek-Oppem, Zaventem en Zemst.

 

Programma en ontwerpen kaftpapier online

Op www.ezelsoor.info kan je het volledige programma van de 29 gemeentes raadplegen en kan je de verschillende ontwerpen van het kaftpapier ontdekken.

 

Je vindt er ook alle (praktische) informatie en contactgegevens per deelnemende gemeente.

 

Ezelsoor gaat dit jaar door in GC De Warande (Opperstraat 31, 1770 Liedekerke) tussen 12 en 17 uur en is helemaal gratis!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 sep 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 28 jul 2020
Commerci├źle partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 jul 2020
Jacky Delcour | 11 jul 2020

archief