LIEDEKERKE - Op zaterdag 12 oktober organiseerden enkele ondernemers samen de actie GEEF OM HAAR in De denderstreek

C21

LIEDEKERKE - Op zaterdag 12 oktober organiseerden enkele ondernemers samen de actie GEEF OM HAAR in De denderstreek

2019-10-12_geef_om_haar__1_a
 
2019-10-12_geef_om_haar__2_a
 
2019-10-12_geef_om_haar__3_a
 
2019-10-12_geef_om_haar__4_a
 
2019-10-12_geef_om_haar__6_a
 

Iedereen kon 30cm van zijn lange haren doneren voor de actie Geef om Haar, van vzw Think Pink.

 

Het evenement kende een onverwacht groot succes: “Ik kon maar liefst 27 paardenstaarten schenken aan Think Pink” vertelt initiatiefneemster An Van Droogenbroek van Cups Lingerie enthousiast. “De volledige zaterdag was het een komen en gaan van dames -en 1 heer- in mijn zaak die minstens 30cm van hun lange haren wilden schenken aan Geef om Haar. Na de knipbeurt van Coiffure Dékiim kregen de dames ook nog een gratis maquillage aangeboden van visagiste MediServe Esthetica.”

 

Na de restyling mochten de gulle schenkers de Steenweg oversteken bij beroepsfotograaf Yves Nevens: “Het was een plezier om deze dames te mogen fotograferen. Enigszins onwennig stapten zijn met hun ‘nieuwe ik’ de fotostudio binnen. We lieten hen voor even het nieuwe cover model zijn van een bekend tijdschrift. Na een paar clicks zwierden de meesten al volop hun nieuwe kapsel heen en weer. Ze konden op het scherm direct een glimp opvangen van hun nieuwe look. Iedereen was laaiend enthousiast en de foto krijgen ze nadien thuis om nog jaren een mooie herinnering te hebben.”

 

In de namiddag waren er nog infosessies van drie chirurgen over borstreconstructies en kon je praten met lotgenotengroep LenaBeau. Anita Care showde hun lingerie op model. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief