LIEDEKERKE - Spaghetti avond voor de ‘Warmste Week’

LIEDEKERKE - Spaghetti avond voor de ‘Warmste Week’

Spaghetii_avond__liedekerke__1_
 

Op Zaterdag 16 november organiseert beweging.net” van 17u00 tot 21u00 een Spaghetti avond in het kader van de “warmste week” te voordelen van “De Valier uit Liedekerke.

 

Dit met de medewerking van alle leden & vrijwilligers: ACV,CM, KWB, OKRA, FEMMA,  PASAR,  BEZIGE BIJTJES, SAMANA in het Parochiehuis aan de Opperstraat 40, 1770 Liedekerke

 

‘Beweging vzw’ is de organisator van het netwerk beweging.net. Beweging.net is niet zomaar een nieuw netwerk: de stichtende leden ondertekenen een handvest waarin zij zich sterk engageren voor een gezamenlijke aanpak vanuit een missie en visie.


Een horizontaal netwerk is een stevige, flexibele en hedendaagse manier om samenwerking te organiseren rond complexe problemen. Met de juiste mensen en organisaties op de juiste plaats. We kiezen voor een formule die tegelijk wendbaar is en een beroep doet op de grote knowhow en kracht aanwezig in het netwerk.

 

De uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden, zijn niet alleen complex, ze komen ook aan een ontzettend snel tempo op ons af. Met een stevig, flexibel en open netwerk kunnen we snel en doeltreffend initiatieven nemen.

 

‘Onze sterke uitgangspunten zijn aangescherpt, de essentie blijft. De vorm en methodiek zijn sterk herdacht. We richten vandaag een stevig en flexibel netwerk op. Een netwerk dat als ambitie heeft om door soepele samenwerking van vrijwilligers en hun organisaties, oplossingen te vinden voor de problemen van vandaag die de staat en de markt niet de baas kunnen. Met als doel welzijn, emancipatie en een kwaliteitsvol leven voor iedereen.'

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 28 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 jul 2020
Jacky Delcour | 11 jul 2020

archief