LIEDEKERKE - Op 2 november vierde zorgboerderij ’t framboZENhof haar éénjarig bestaan

LIEDEKERKE - Op 2 november vierde zorgboerderij ’t framboZENhof haar éénjarig bestaan

2019-11-02_frambozenhof____11_ab
 
2019-11-02_frambozenhof____12_ab
 
2019-11-02_frambozenhof____13_ab
 
2019-11-02_frambozenhof____22_ab
 
2019-11-02_frambozenhof____29_ab
 

Voor deze gelegenheid werd de zorgboerderij in een halloweenjasje gestopt. Om 14 uur werd de poort geopend voor het grote publiek, tijdens het jaar is een bezoek niet altijd evident daar er zorggasten met psychische kwetsbaarheden op dagbesteding komen.

 

Om 15 uur vertrokken 27 kinderen op halloweenwandeling naar het pastoriepark waar er 21 griezels voor de nodige animatie zorgden, tijdens het parcour kregen ze afgehakte vingers om van te snoepen, een beker pompoensoep of chocolademelk en een wafel aangeboden.

 

Om half vijf werden dan de meters, peters, sponsors en vrijwilligers in de bloemetjes gezet met een bord tappas en een glas cava.

 

Op een verjaardagsfeest mocht uiteraard ook geen taart ontbreken dus werd om 18 uur iedereen getracteerd op een heuse verjaardagstaart.

 

Om half acht met een beetje vertraging vertrokken 33 bibberhelden op halloweentocht langsheen de Dender 36 griezels animeerden de tocht. Ook deze helden werden in de watten gelegd met afgehakte vingers en pompoensoep of chocolademelk. 

 

Ook op ’t framboZENhof zelf was er gezorgd voor randanimatie zo kon je pizza bakken in een authentieke houtoven, draaien aan het reuzenrad, snoepjes kopen , er stond ook een  frietjeskraam en een standje van Muriel zoet zuur. Op het grasveld stond een grote verwarmde tent waar je kon genieten van een drankje. Ook de dieren stonden te popelen om bezichtigd te worden.

 

Een super leuk feest dat vraagt om vervolgd te worden!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 11 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 27 jun 2020

archief