LIEDEKERKE huldigde zijn sportlaureaten

LIEDEKERKE huldigde zijn sportlaureaten

2019-12-06_huldigde_zijn_sportlaureaten___80_ab
 
2019-12-06_huldigde_zijn_sportlaureaten___1_ab
 
2019-12-06_huldigde_zijn_sportlaureaten___38_ab
 
2019-12-06_huldigde_zijn_sportlaureaten___62_ab
 
2019-12-06_huldigde_zijn_sportlaureaten___74_ab
 

In een afgeladen volle zaal van het gemeenschapscentrum De Warande werden vrijdagavond de meest verdienstelijke sporters uit Liedekerke gehuldigd, Het is een jaarlijks weerkerend gebeuren dat tijdens deze viering de meest beloftevolle Liedekerkenaren gehuldigd worden, die zich het afgelopen jaar zowel individueel als in clubverband, of op sportief vlak wisten te onderscheiden.

 

Parkkrolfers Liedekerke :  Likerts Krolftornooi

mannen:  1ste Dandoy Jean-Pierre 49p / 2de Fivé Frank 50p / 3de Pede Etienne 60p

vrouwen: 1ste Wambacq Louisiana 52P / 2de De Leeuw Simonne 57p / 3de Triest Carla 60p

 

Wambacq Louisiana voor haar 2de plaats tijdens het Vlaams krolfkampioenschap met 77p, 

Augusta Demesmaeker voor haar inzet bij de dagelijkse clubwerking en de smoutebollen die ze bakt voor het evenement ter ondersteuning van het goede doel.

 

WIOS 

hoofdcoaches Emma, Yani en Ylenia Emma Heyman, Yani De Pauw en Ylenia Merckx hebben de leiding van de sportclub WIOS in handen genomen, terwijl ze zelf nog steeds in de hoogste categorie hun sport het artistiek zwemmen beoefenen en zelfs nog steeds medailles hebben behaald, bv op 1/5/2019 werden zij het zoveelste jaar op rij opnieuw vice-Belgisch kampioen. Zij hebben een sportieve stage voorbereid voor alle zwemmers van WIOS, brevetdagen georganiseerd voor jonge zwemmers, samengewerkt met een Hongaarse buitenlandse coach om de trainingen te optimaliseren, bereiden zich voor op trainer B cursus artistiek zwemmen (twee van hen zijn intussen instructeur B.)

 

Dans Musicalia Asse Dansschool GMDC 

Zij bieden een deeltijdse opleiding musical aan voor kinderen, tieners en volwassenen

Vandaag tonen ze hun mogelijkheden tijdens deze lauriatenviering. 

 

WIOS: miniemen 

Onze miniemen Ella, Elle, Emma, Jasmien, Kato, Lenthel, Maren en Nina behaalden op 20 oktoberhun bronzen medaille op het Vlaamse Kampioenschap Miniemen in Mechelen voor hun combo “Happy Feet”. Tussen de 108 Miniemen die hieraan meededen behaalde Elle Kohrs een verdienden 8 plaats. 

 

VK Liedekerke U 17

kampioen in de provinciale reeks behalen van de interprovinciale eindronde na een derde plaats in de competitie in de hoogste provinciale afdeling. We blijven bij het voetbal van VK Liedekerke. De A ploeg  behaalde de interprovinciale eindronde en zij werden  derde in de hoogste provinciale Afdeling. Zij worden getraind door Jeroen Winderichkx  en team.

 

ZIOS open water 

Kyllian Houttevelt: Categorie Open Waterzwemmen: 2de op Belgisch Kampioenschap én Vlaamse Kampioen voor korte afstand, Belgische en Vlaamse Kampioen voor lange afstand in schoolslag.

1ste op de Flanders Speedo Open Water Cup.

Emilie Janssoone:  Categorie Open Water: 2de op Belgisch Kampioenschap én Vlaamse Kampioen voor de korte & lange afstand in schoolslag. 4de op de Flanders Speedo Open Water Cup.

 

Axelle Janssoone, Categorie Open Water: Belgisch Kampioen én Vlaamse Kampioen voor lange afstand, 2de op Belgisch Kampioenschap en Vlaamse Kampioen voor korte afstand in schoolslag.

2de op de Flanders Speedo Open Water Cup.

 

Evert Van Geitte: Evert Van Geitte: Categorie Open Water (+18 jaar)Belgische en Vlaamse Kampioen voor korte afstand in vrij slag.

 

ZIOS competitie:  Ilyas Boudchich: Ilyas zwom mooie prestaties, ondanks het feit dat ons zwembad gesloten is en we dus noodgedwongen minder kunnen trainen op verplaatsing (geldt voor al onze laureaten): Vlaams Zomercriterium: brons op 50Vlinderslag, Zilver op 100Vl en 200Rugslag, Goud op 50 Schoolslag en Selectie voor Belgisch Kampioenschap categorie en Open Belgische Kampioenschappen korte baan.

Lise Daniëls: Provinciaal Kampioenschap: zilver op 50Vlinderslag en 3 spijtige 4de plaatsen...

Selectie voor BK per categorie met oa een 8ste plaats op de 50 Vlinderslag en 12ste plaats op de 50 vrije slag en Selectie voor de Open Belgische Kampioenschappen korte baan.

 

sportkampioen ZIOS 

Björn De Backer: Ons jong aanstormend talent, nog maar net 12 jaar en al heel wat prachtige prestaties om mee uit te pakken. Provinciaal Kampioenschap: Goud op 200 schoolslag en 400Wisselslag, Zilver op 50Vlinderslag en 200Vrije slag, Deelname aan BK voor de jeugd clubkampioen ZIOS 2018.

 

Dans Musicalia, derde optreden

 

Laurens De Neef : Atletiek Eendracht Aalst , Belgisch kampioen aflossing 4x60m pupille Provinciaal kampioen aflossing 4x60m pupillen, Beker van Vlaanderen 4e plaats 60m pupillen, Oordegem  1e plaats 60m pupillen, Team Trail La Roche 2e plaats algemeen (8km).

 

Luca D'Haese Atletiek Atletiekclub Pajottenland,  1ste Vlaams kampioenschap meerkamp indoor

6 de BK meerkamp indoor, 7de BK meerkamp outdoor, 1ste provinciaal kampioenschap Vlaams Brabant verspringen, 2de in speerwerpen (beide outdoor), 2de BK 4 x 800m (samen met drie andere atleten van ACP).

 

Thibault Renders  Muay Thai Thibault Renders traint bij “LAMIRO FIGHT CLUB” werd  Geselecteerd om het Nationale Team van Belgie te vertegenwoordigen op het WK Muay Thai in Turkije 28/9-06/10/2019  - 4de plaats behaald, BK Muaythai 16/11/2019 Zilver, Brits kampioen?  geworden op 28/04/2019, Engels kampioen K1 en Muay Thai op 16/02/2019, 26/05/2019 Heeft hij een 4 mans tornooi gewonnen, 30/03/2019 Brons Europese WTKA tittel.

Fundance Dans teram: 3 plaats 

3e plaats wedstrijd 'dance Starz' met Charlotte bombois, Marijke Geens, xeni van den Broeck en Tessa Nieuwlandt (team, open, beginner/novice)

 

Uitreiking van Sportpersoonlijkheid van 2019 door Schepen van Sport Johnny Van Droogenbroeck & Schepen Feestelijkheden Patrick Asselman.  

Thibault Renders  is sportpersoonlijkheid (genomineerd door onafhankelijke jury experten uit de regio)

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 28 jul 2020
Commerci├źle partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 jul 2020
Jacky Delcour | 11 jul 2020

archief