Vakantiekampen LIEDEKERKE

Vakantiekampen LIEDEKERKE

Paasvakantie_vakantiekampen__1_ab
 
Paasvakantie_vakantiekampen__2_ab
 

2020 staat voor de deur, vakantieplannen worden gesmeed en plots merken ouders op dat ze tijdens de paas- en zomervakantie wel eens opvang voor hun kinderen zouden kunnen nodig hebben…

 

Geen nood! Vakantiekampen Liedekerke organiseert leuke themaweken voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar oud en dit tijdens zowel de paas- als de zomervakantie. De folder kan je nu al op de website vinden, na de kerstvakantie worden deze ook verdeeld in de Liedekerkse scholen of kan je zelf een  ophalen in het vrijetijdshuis of het gemeentehuis. Inschrijven kan vanaf maandag 3 februari 2020 om 15.00 uur online of in het vrijetijdshuis.

 

NIEUW! Schrijf je kind in per dag!

Om tegemoet te komen aan ouders die geen volle week opvang nodig hebben voor hun kinderen, omdat zij bijvoorbeeld niet voltijds werken, omdat zij op sommige dagen beroep kunnen doen op grootouders, buren, vrienden of omdat een volle week te duur is kunnen zij hun kind(eren) nu per dag inschrijven. 

 

Zoals de voorbije jaren zijn er zeker genoeg plaatsen voor elk kind. Toch vragen we  ouders om ten laatste de woensdag vóór de kampweek start hun kind(eren) in te schrijven. Zo kunnen wij de kampweek op de  best mogelijke manier voorbereiden.

 

GEZOCHT: ANIMATOREN

Ook jongeren kunnen zich aanmelden om vakantiewerk te doen bij Vakantiekampen. Vanaf het jaar dat je 16 wordt, kan je jobstudent worden. Volg eerst een animatorcursus, loop stage bij Vakantiekampen Liedekerke en word dan animator  (en verdien een mooie cent bij voor jezelf). Ook jij kan op de website van Liedekerke terecht om te solliciteren. 

 

Vakantiekampen gaat door tijdens de paas- en zomervakantie in Bokaal, Sportlaan 3a in Liedekerke. Deze themaweken worden georganiseerd door Gemeentebestuur Liedekerke en worden begeleid door gebrevetteerde animatoren. Heb je nog vragen over Vakantiekampen? Dan kan je terecht bij jeugd@liedekerke.be, via de facebookpagina van Jeugd Liedekerke, telefonisch via 053 64 55 82 of aan de UiT-balie in het vrijetijdshuis tijdens de openingsuren.

 

https://www.liedekerke.be/vrije-tijd/spel-recreatie/vakantiekampen

 

ZOMERSCHOOL

Zomerschool is twee weken al spelend Nederlands leren. Kinderen die na de zomervakantie in een lagere school starten (eerste tot zesde leerjaar) en die tijdens de zomervakantie graag Nederlands oefenen, kunnen zich inschrijven voor zomerschool. Zomerschool gaat door van maandag 27 juli tot en met vrijdag 7 augustus 2020 in GC Warande.

 

Dit jaar starten de inschrijvingen samen met die van Vakantiekampen: op maandag 3 februari 2020 om 15.00 uur online of in het vrijetijdshuis.

 

Interesse om begeleider te worden bij zomerschool? Contacteer  de integratiedienst!

 

Meer informatie: integratie@liedekerke.be

 

https://www.liedekerke.be/vrije-tijd/spel-recreatie/zomerschool

 

NIEUWE SOFTWARE!

We waren genoodzaakt om de ticketsoftware opnieuw te wijzigen. 

 

Zowel voor Vakantiekampen, als voor zomerschool dien je een gezinsaccount aan te maken. Je gezinsaccount, met alle gegevens over je kind(eren), moet opnieuw geactiveerd worden in de webshop. Dit kan je nu al doen! Wij adviseren trouwens ten zeerste om dit vooraf te doen: dit bespaart veel tijd op de dag van inschrijving zelf (zowel online als bij een inschrijving in het vrijetijdshuis). Alvast bedankt voor je begrip en medewerking.

 

Ook houders van een vrijetijdskompas kunnen het ‘sociaal tarief’ online aanvragen. Dit vraag je eerst aan, zodat wij dit kunnen nakijken en goedkeuren vooraleer je tickets kan kopen.

 

https://liedekerke.ticketgang.eu/

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 16 feb 2020
Jacky Delcour | 05 feb 2020
Jacky Delcour | 02 feb 2020

archief