Afgelopen weekend was er dan eindelijk het veelbelovende nieuw muziekfestival “Allemaal Warm” in GC De Warande te LIEDEKERKE

C21

Afgelopen weekend was er dan eindelijk het veelbelovende nieuw muziekfestival “Allemaal Warm” in GC De Warande te LIEDEKERKE

2019-12-20_vrijdag_allemaal_warm__70_ab
 
2019-12-21_zaterdag_17u_allemaal_warm__23_ab
 
2019-12-21_zaterdag_17u_allemaal_warm__41_av
 
2019-12-22_17_u_zondag_allemaal_warm___3_ab
 
2019-12-22_17_u_zondag_allemaal_warm___16_ab
 
2019-12-22_17_u_zondag_allemaal_warm___92_ab
 
2019-12-22_17_u_zondag_allemaal_warm___115_ab
 
2019-12-22_17_u_zondag_allemaal_warm___204_ab_jd
 

Dit benefietfestival ten voordele van de warmste week van studio brussel had twee goede doelen uitgekozen om mede te ondersteunen: 12.000€ ging naar De Valier in Liedekerke en 6.000€ ging naar het MPC Sint-Fransiscus te Roosdaal.

 

Het festival zelf verliep vlekkeloos en kon tellen als generale repetitie, hoogstwaarschijnlijk komt er immers in 2020 een vervolg op.

 

Uitschieters in de line-up:

Vrijdagavond zette Dansbaar meteen de toon met een fantastisch optreden, deze groep die pas voor de tweede keer optrad in deze samenstelling deed perfect wat er van hun gevraagd werd en animeerde de rijpere jeugd vanaf de eerste noot. Zoals Hans Jünger het achteraf perfect formuleerde bij Stubru in Kortrijk: “zeker het vermelden waard”. 

 

Presentator van dienst was de inmiddels flink volwassen geworden Liedekerkse toneelspeler Mats Vandroogenbroeck die op een ludieke manier elke groep aankondigde.

 

Borokov uit Dilbeek onderhield daarna op een vrij boeiende wijze het publiek met Slavische muziek.

 

Nog een uitschieter vrijdagavond was Checkpoint Charlie, deze heren uit Leuven zetten de zaal in vuur en vlam mede begeleid door een fantastische lightshow van Halifax, de PA die hele het weekend van dienst was.

 

De kindernamiddag op zaterdag was een groot succes, de kinderen werden niet alleen geschminkt en geanimeerd maar konden ook nog eens een ritje meerijden met een 18-tal zware Dodges die voor de gelegenheid langs kwamen.

 

Tijdens het sponsormoment om 18u kon de aanwezige pers de nodige plaatjes schieten met een massale groepsfoto van alle aanwezige medewerkers en sponsors tot gevolg. 

 

Zaterdagavond was het dan de beurt aan Vinegar 6 die de show van hun leven brachten gevolgd door the Glorious Gentlemen’s Club die eveneens een foutloze set neerzetten.

 

En dan was het eindelijk tijd voor het godenkoppel Wim Soutaer en Charles Van Domburg die de zaal deden ontploffen met hun versies van prachtige vervlogen hits.

 

Afsluiter zaterdagavond was een verrassing: Project M bleek gewoon te bestaan uit alle muzikanten van het succesvolle Midlive dat vorig jaar de stekker eruit trok. Zij brachten een wervelende show met alleen maar Belpop-nummers wat het publiek flink op prijs stelde.

 

Zondag om 11u was de zaal alweer goed gevuld door een groot gezelschap Line-dancers uit verschillende omliggende gemeentes.

Hun prachtige dansen werden gevolgd door de inleiding van presentator Jo met de banjo en de mooie opener van het schlagerfestival: Nicky Jones.

 

En toen was het tijd voor de steeds door Liedekerke graag geziene Sergio die de zaal terug op haar grondvesten deed daveren.

 

Om 15u stipt was het dan de beurt aan Davy Gilles en Sasha die hun nieuwe kerstshow prachten en daarna nog veel werk hadden om al hun verkochte cd’s te signeren.

 

Tenslotte was het juist nog Ambidance die nog moest aantreden en die liet alle mensen die hem nog niet hadden bezig gezien compleet versteld staan. Het applaus van het dankbare publiek was dan ook niet te onderschatten.

 

Een zeer dankbare organisator Hans Jünger bracht dan samen met presentator jo met de banjo een laatste slotshow en toen kon iedereen moe maar tevreden huiswaarts keren.

 

Voor herhaling vatbaar!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief