LIEDEKERKE heeft een première te pakken! seniorenshow van Johan Veugelers

C21

LIEDEKERKE heeft een première te pakken! seniorenshow van Johan Veugelers

Accordeon_toppers_poster_liedekerke_3_ab
 
Johan_veugelers__1_
 

De gloednieuwe theater/seniorenshow van Johan Veugelers op 09/02/20 om 15u @gc de warande!

 

Zanger & accordeonvirtuoos Johan Veugelers is afkomstig uit Weert (Nederland). Deze Nederbelg is inmiddels al enkele jaren woonachtig in ons Belgenlandje waar hij het ontzettend naar zijn zin heeft. 

Zijn carrière als accordeonist in België begon in 2011 toen hij Mathias Lens verving bij het bekende accordeon duo THE SUNSETS. In 2014 besloot hij om te werken aan een solo-carriere. Nu 5jaar later is Johan Veugelers één van de meest geboekte artiesten in Vlaanderen. Hij brengt solo een repertoire vol ambiance en feest en veroverd met zijn accordeon menige feestenten en festivals.

Echter denkt Johan nog vaak aan DE TIJD VAN TOEN... De tijd van toen zijn opa hem op 6-jarige leeftijd de accordeon leerde te bespelen. De tijd van toen... toen zijn opa hem vele klassiekers van de jaren 50,60 en 70 aanleerde. Een tijd vol gezelligheid, vol mooie melodieën en vooral prachtige herinnerigen...

In deze 2 uur durende show vertelt Johan hoe zijn liefde voor de accordeon is gestart. Alles begon bij zijn Opa... . Johan neemt jullie mee naar een muzikale rondreis met accordeon waar hij accordeon toppers/klassiekers van vroeger van onder het stof haalt. Deze show is een totaalbelevenis voor iedereen waar iedereen kan meezingen, inhaken, walsen, luisteren naar mooie verhalen en de tijd van toen muzikaal kunnen herbeleven met een lach en een traan.

 

De gloednieuwe theater/seniorenshow van Johan Veugelers op 09/02/20 om 15u @gc de warande.

Dit is een show die je niet mag missen. Voor de première kost een ticket slechts 10 euro pp. De deuren gaan open om 14u, start show 15u. Tickets kopen doe via jeroenevents@telenet.be of 0486/99.61.56.

 

Wenst u deze show te booken voor u seniorennammidag dan kan dit via Jeroen Events 0486/996156 of jeroenevents@telenet.be!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief