Herbruikbare mondmaskers voor alle LIEDEKERKEnaren

C21

Herbruikbare mondmaskers voor alle LIEDEKERKEnaren

Masker__002__liedekerke

Het gemeentebestuur heeft zich teruggetrokken uit de groepsaankoop voor mondmaskers, georganiseerd door Haviland. Hierin zaten alle gemeenten van het arrondissement Halle-Vilvoorde gegroepeerd. De levering liet te lang op zich wachten, waardoor de gemeente zich genoodzaakt zag zelf actie te ondernemen.

Enige tijd geleden werd er dan ook reeds een eigen bestelling geplaatst om elke inwoner van een mondmasker te voorzien.

 

De mondmaskers zullen gratis onder alle Liedekerkenaren verdeeld worden in de week van 12 mei (in afwachting van de mondmaskers van de federale regering).

 

Het mondmasker is Europees gecertificeerd en bestaat uit twee lagen hoogwaardig, waterafstotend polyester. Het is herbruikbaar, mits wassen op 60 °C.

 

70-plussers zullen hun mondmasker op dinsdag 12 en woensdag 13 mei bedeeld krijgen in de bus. A lle andere inwoners worden vanaf dinsdag 12 mei uitgenodigd hun mondmasker op te  halen in een van de drie afhaalpunten (De Loods, het Arsenaal en het gemeentehuis), die opgedeeld zijn volgens hun adres. Zij krijgen een aanbeveling om binnen een bepaalde tijdszone te komen om file te vermijden en social distancing te kunnen garanderen. Meer details hierover volgen in de komende dagen op de gemeentelijke website en op sociale media.

 

Meer info

communicatie@liedekerke.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief