LIEDEKERKE - Proclamatie van het 6de leerjaar en 3de kleuterklas van St Antoniusschool

C21

LIEDEKERKE - Proclamatie van het 6de leerjaar en 3de kleuterklas van St Antoniusschool

2020-06-30_proclamatie_st_antoniusschool__1_ab
 
2020-06-30_proclamatie_st_antoniusschool__2_ab
 
2020-06-30_proclamatie_st_antoniusschool__5_ab
 
2020-06-30_proclamatie_st_antoniusschool__8_ab
 
2020-06-30_proclamatie_st_antoniusschool__9_ab
 

We hebben op z’n zachtst gezegd een bijzonder woelig schooljaar achter de rug. Vele geplande feesten moesten we dan ook opzij zetten. Toch wouden we onze zesdeklassers een onvergetelijk afscheidsmoment geven. De proclamatie, op de laatste schooldag, was dan ook heel intens. Voor deze gelegenheid werden alle leerlingen van het zesde leerjaar verwelkomd op school. Een blij weerzien voor alle leerlingen. 


Bij aankomst werden ze onthaald door een erehaag van alle leerkrachten. De directie, meester Dirk en juf Marie-Lise brachten een eerbetoon aan ieder kind. Na de ceremonie was het tijd voor een coronaproof natje en een droogje. Wij wensen onze jongens en meisjes heel veel succes in hun nieuwe school.

 

Niet alleen de leerlingen van het zesde leerjaar kregen hun diploma. Ook de kleuters van de derde kleuterklas hebben afscheid genomen van hun fijne kleutertijd. Ze hebben met glans de kleuterschool afgewerkt en zijn nu klaar om naar het eerste leerjaar te gaan. In stijl hebben zij hun diploma mogen ontvangen. Ook hen wensen wij veel succes in hun lagere schoolloopbaan.

 

Tot slot willen we iedereen ontzettend bedanken voor de flexibiliteit, de medewerking en het begrip tijdens de voorbije weken.


Samen met u kijken we uit naar een mooie vakantie en met heel ons hart duimen we voor een normale opstart op dinsdag 1 september.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief