LIEDEKERKE zomert

C21

LIEDEKERKE zomert

Affiche_1770_zomert__004_
 
Kaart_1770_zomert__004_
 

Op zondag 23 augustus vindt “1770 ZOMERT” plaats, deze keer niet in het Pastoriepark maar op een dynamisch parcours langs de Dommelingen en de Palitsebeekvallei. Een natuurlijke en avontuurlijke  beleefwandeling van 4km met 7 verrassende stops vol muziek, magie, kleur, poëzie en sportieve vibes.

 

Inschrijven kan per gezin of per bubbel en vanaf twee vertrekplaatsen: het Pastoriepark (Steinfurtdreef) of de Finse Piste (Sportlaan). De wandeling duurt een 3-tal uur en je kan vertrekken vanaf 13u30. Je moet vooraf wel je tijdslot reserveren via www.liedekerke.be/vrije- tijd (ROZE KNOP TICKETS UITIN1770)

 

Dit dynamisch concept is volledig coronaproof & gratis, en je kan op het eind nog nagenieten van een drankje bij onze pop-up bar (i.s.m. Liedekerkse verenigingen) of bij enkel lokale horecazaken.

 

En uitstel is geen afstel want op zondag 9 augustus vindt de 29ste editie van de Liedekerkse Denderloop plaats. En uitstel is geen afstel want op zondag 9 augustus vindt de 29ste editie van de Liedekerkse Denderloop plaats. Deze jogging bestaat uit een lus van 5 kilometer, die je naargelang jouw motivatie 1 of 2 keer kan lopen. Er is een gezamenlijke start (per bubbel van 50 personen naar gelang jouw loopniveau) voor de hoofdwedstrijd en een kidsrun op de Finse piste per leeftijdscategorie. Een uitdagend parcours langs de Dender met een fikse klim naar de eindmeet.

 

Vooraf inschrijven is in deze covid-veilige tijden een must  via: www.denderloop.be

 

De Denderloop is een initiatief van Maspoe vzw in samenwerking met  Gemeentebestuur Liedekerke.

 

Meer info  uit@liedekerke.be / 053 64 55 82 / www.liedekerke.be/vrije-tijd

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jul 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief