LIEDEKERKE - Dag tegen Kanker: dit jaar wat anders dan anders

C21

LIEDEKERKE - Dag tegen Kanker: dit jaar wat anders dan anders

Dag_tegen_kanker__1_
 
Img_0626
Dtk20_patientenluik_1920x1010__1_
 

Ook dit jaar zetten jij en je organisatie mee jullie schouders onder onze Dag tegen Kanker, en daar zijn we jullie heel erg dankbaar voor.


Het wordt dit jaar een Dag tegen Kanker die aangepast is aan de huidige situatie, met coronaveilige, hartverwarmende activiteiten, online infosessies en initiaties, individuele babbels voor patiënten en naasten, de mogelijkheid voor iedereen om online of met een postkaart een te boodschap sturen naar een patiënt of naaste ...

 

Nieuw dit jaar, wegens de coronasituatie: Kom op tegen Kanker organiseert in de week van de Dag tegen Kanker ook een digitaal aanbod, met een aantal coronaveilige, informatieve en ondersteunende infosessies en initiaties (voor patiënten, mantelzorgers en professionals).

 

Laat je hart spreken

Tijdens de Dag tegen Kanker op donderdag 15 oktober zul je opnieuw op verschillende manieren je betrokkenheid kunnen tonen.

 

Daarnaast geven we ook alvast mee dat iedereen vanaf zaterdag 10 oktober opnieuw een online bericht of een postkaart zal kunnen sturen naar iemand die getroffen is door kanker. Ook op radio en televisie zal de Dag tegen Kanker flink wat aandacht krijgen, en de sociale media willen we graag doen overspoelen door een gele golf van solidariteit.

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief