Els de Schepper komt coronaproof naar LIEDEKERKE

C21

Els de Schepper komt coronaproof naar LIEDEKERKE

Els_de_schepper__002_
 

Jeroen Events & Els De Schepper kijken al uit naar de periode wanneer er toch terug iets van events mogen!

Daarom presenteert Jeroen Events deze tekst try out op vrijdag 9 april 2021! De show start om 20u. Deuren open 19u en is avond vullend!

U kan deze try out bijwonen voor slechts 15 euro per pp (excl.) reservatiekost. De plaatsen zijn beperkt om dat we het tijdens de corona, corona proof kunnen laten doorgaan!! 

Dus snel reserveren is de boodschap en doe je via www.jeroenevenets.be. Ook ideaal als lokaal eindejaarsgeschenk!!

U zal voor, tijdens en na de show iets kunnen drinken in de zaal!

 

ONS ELS presenteert een gloednieuw spektakel, wat ze op jullie komt uitproberen!!! Het wordt een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Je komt binnen in een fictieve luchthaven alwaar je op een bijzondere manier zal worden ingecheckt. Je loopt door de douane, en komt binnen in de wonderlijke wereld van Eds Airlines. 

Je zet je gsm in vliegtuigstand en dan start een dolle show vol gein en ongein. Laat je dus meevoeren op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven? 

Fasten your seatbelts en geniet van de fratsen van Dikke Rita uit Gent die plotseling stewardess i geworden. Geniet van de wijze naïviteit van  Klein Elske en haar denkbeeldig vogeltje. Luister naar de buitensporige Nonkel Richard en hoe graag hij zijn Rita ziet. En leer hoe Sonja de depressieve reisleidster op zoek is naar het grote geluk. 

Een spannend verhaal met een absurde inslag a la Grand Hotel Boedapest en La science des rêves. Èn met een verrassende "vliegende" apotheose. Je zal je innerlijk kind tegoed gedaan hebben en na afloop voel je een bevrijding alsof je werkelijk zelf twee uur hebt gevlogen op eigen kracht. Het zal het hart en de lachspieren deugd doen. 

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 16 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert/Marc Colpaert | 20 dec 2022

archief