LIEDEKERKE steunt zijn goede doelen en verenigingen met fundraisingcampagne

C21

LIEDEKERKE steunt zijn goede doelen en verenigingen met fundraisingcampagne

2020-12-14_liedekerke_steunt_zijn_goede_doelen_en_verenigingen_met_burgeractiecampagne
 

De coronamaatregelen en de lockdown hebben een grote impact op de goede doelen en verenigingen in Liedekerke. Door de coronacrisis ziet een gemiddeld goed doel 30 tot 80 % van zijn inkomsten verdwijnen. Daarom neemt de gemeente initiatief en zet het haar lokale schouders onder de nationale inzamelactie Ik Steun Mijn Goede Doel.

 

Een 30-tal organisaties namen de touwtjes in handen en lanceren samen met de gemeente Liedekerke de campagne Ik Steun Mijn Goede Doel. “Een digitaal fundraisingplatform waarbij elke organisatie zich eenvoudig kan registreren om acties en donaties te verzamelen. Het is voor velen niet 5 voor 12, maar 5 na 12", vertelt schepen voor cultuur Hans Eylenbosch.

 

De gemeente Liedekerke wil zich in deze crisistijd solidair tonen naar de goede doelen en verenigingen die gevestigd zijn in de gemeente en zet daarom haar communicatiekanalen in. “Met de ondersteuning van deze campagne willen we de burgers en organisaties dichter bij elkaar brengen,” vult Hans Eylenbosch verder aan.

 

Burgers met een warm hart kunnen vanaf nu hun coronaveilige inzamelactie indienen of geld doneren via Iksteunmijngoededoel.be aan het lokale goede doel van hun keuze. Goed om te weten: elke euro gaat rechtstreeks naar het goede doel.

 

Jouw vereniging of goede doel registreren: https://www.iksteunmijngoededoel.be/start/ of een lokale actie/campagne (financieel) steunen: https://www.iksteunmijngoededoel.be/?focus=search.

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief