LIEDEKERKE - Jongste CD&V schepen uit Vlaams- Brabant zetelt in Liedekerke

C21

LIEDEKERKE - Jongste CD&V schepen uit Vlaams- Brabant zetelt in Liedekerke

Dsc07452
Ingezonden foto
 

 

Vanaf 1 januari 2022 zetelt de 25-jarige Rani Arys (CD&V plus) in het schepencollege te Liedekerke.. Arys is de jongste schepen voor CD&V in Vlaams-Brabant. Rani Arys, een jonge, goedlachse levensgenieter is altijd te vinden voor een leuke babbel in en over Liedekerke. Ze ging in de verkiezingen van 2018 voluit en behaalde een mooi resultaat, ze eindigde vierdes met 555 stemmen. Ze startte als 22 jarig gemeenteraadslid en rondde ondertussen haar studie van sociaal werk aan de UGent af. Ze heeft er zin in: 
‘Ik ben heel blij dat ik de bevoegdheden van Sport, Recreatie, Jeugd, Onderwijs en Ontwikkelingssamenwerking mag overnemen. Hier kan ik helemaal mijn ei in kwijt. De inzet voor alle scholen zowel als heel het dorpsleven met al zijn verenigingen liggen mij nauw aan het hart net als onze jeugd. Ik was jarenlang monitor en gaf ook les in de zomerschool aan anderstalige kinderen. Zo komen alle bevoegdheden zeker terug in mijn persoonlijke interessevelden.’ aldus Arys. 
De Staatssecretaris van Asiel en Migratie, belast met de Nationale Loterij wil Arys graag feliciteren. ‘Er is nood aan jonge mensen met een visie, die met veel zin in politiek er tegenaan gaan. En laat Rani nu zulke persoon zijn. Ik ben trots dat ze de jongste schepen voor CD&V is in Vlaams-Brabant en wil haar dan ook graag veel succes wensen. Het College van Liedekerke zal haar ongetwijfeld goed ondersteunen.’
Sinds 1 januari trad Rani Arys in de voetsporen van grootmoeder Dorette Heymans, die van 2007 tot 2019 schepen was in Liedekerke, ook voor CD&V. Liedekerke heeft er een jonge en gemotiveerde schepen bij!

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 16 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert/Marc Colpaert | 20 dec 2022

archief